30 χρόνια επιτυχούς δραστηριότητας στην Ελλάδα από τη Europ Assistance

Ξεκινώντας την πορεία της στην ελληνική αγορά υπηρεσιών Βοήθειας το 1991, η Europ Assistance Greece γιορτάζει φέτος 30 χρόνια επιτυχούς δραστηριότητας στη χώρα μας και θέτει υψηλότερους στόχους και νέα ορόσημα στη λειτουργία της.

Στην Ελλάδα η Europ Assistance ξεκίνησε αναπτύσσοντας προϊόντα και υπηρεσίες με στόχο να ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών της σε τομείς που καλύπτουν το Αυτοκίνητο, την Υγεία το Σπίτι και το Ταξίδι. Σε παγκόσμια κλίμακα, η Europ Assistance, από το 1963, πρωτοπορεί στην παροχή Βοήθειας και Ασφαλιστικών Υπηρεσιών, με παρουσία σήμερα σε περισσότερες από 200 χώρες, εξελίσσοντας συνεχώς τις παρεχόμενες λύσεις.

Έχοντας εδραιωθεί στην αγορά υπηρεσιών βοήθειας στον κλάδο οχημάτων (Φροντίδας Ατυχήματος και Οδικής Βοήθειας), η Europ Assistance Greece θέτει ολοένα υψηλότερους στόχους εξυπηρέτησης και ικανοποίησης πελατών για το 2021. Με στόχο την επί τόπου αποκατάσταση βλάβης για περισσότερα από τα μισά περιστατικά της, εξοπλίζοντας με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας (σε συσκευές και εφαρμογές) το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της και τους Συνεργάτες της, και επενδύοντας διαρκώς σε νέα οχήματα με εξελιγμένες δυνατότητες, στοχεύει, παράλληλα, σε νέα ρεκόρ ικανοποίησης πελατών, συνεχίζοντας την υπέρβαση του 2020 με NPS άνω του 80%.

30 χρόνια επιτυχούς δραστηριότητας στην Ελλάδα από την Europ Assistance

Μεσοπρόθεσμα η Europ Assistance Greece στοχεύει στην καθιέρωση στην κορυφή της αγοράς υπηρεσιών βοήθειας στην Ελλάδα, σε υφιστάμενους κλάδους υπηρεσιών όσο και σε νέες δραστηριότητες (όπως η Υγεία, η ταξιδιωτική ασφάλιση και οι έξυπνες υπηρεσίες τεχνικής βοήθειας οικίας/επιχείρησης).

Το ενδιαφέρον είναι ότι η εταιρεία έχει προετοιμάσει πλάνο με όλα τα βήματα μετεξέλιξής της σε μια σύγχρονη εταιρεία διαχείρισης εξειδικευμένων δικτύων συνεργατών, τηρώντας τα πλέον αυστηρά KPIs διασφάλισης ποιότητας και αναπτύσσοντας συνεχώς νέες υπηρεσίες, νέα κανάλια και νέες εμπειρίες πελάτη.

“Το 2021” σύμφωνα με την εταιρεία, “αναμένεται να είναι εκτός από μια επετειακή χρονιά, ένα ορόσημο τόσο για την Europ Assistance Greece όσο και για την ελληνική αγορά υπηρεσιών βοήθειας”.

Προηγούμενο άρθροH Παγκόσμια Αγορά Αυτοκινήτου 2010-2019
Επόμενο άρθροΗ ανάκτηση ενέργειας των Volkswagen ID.3 και ID.4