Η Coral Α.Ε. – Shell Licensee προσφέρει λύση στον ανεφοδιασμό εταιρικών στόλων μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με την κάρτα Coral Pass Prepaid.

Η προπληρωμένη κάρτα της Coral επαναφορτίζεται online άμεσα χωρίς τραπεζικά έξοδα συναλλαγής. Μέσω του Coral Pass online ο υπεύθυνος στόλου πέραν της άμεσης επαναφόρτισης μπορεί και ελέγχει σε πραγματικό χρόνο τις συναλλαγές, απενεργοποιεί ή και αιτείται έκδοση νέων καρτών, και λαμβάνει στατιστικές πληροφορίες συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη διαχείριση του κόστους καυσίμων.

Η χρήση της κάρτας περιλαμβάνει απλά (Shell Unleaded & Shell Unleaded Diesel) και premium (Shell V-Power & Shell VP Diesel) προϊόντα καυσίμων και υπηρεσίες πρατηρίου όπως πλύσιμο, αλλαγή λαδιών και αξεσουάρ αυτοκινήτου στα περισσότερα από 700 πρατήρια Shell σε όλη την Ελλάδα.

Η κάρτα Coral Pass Prepaid έρχεται να λύσει ένα σύνηθες ζήτημα μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που αξιοποιούν εταιρικούς στόλους οχημάτων και αυτό είναι ο ανεφοδιασμός των οχημάτων από τους οδηγούς. Η κάρτα είναι ευέλικτη, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί από διαφορετικά οχήματα και οδηγούς της ίδιας επιχείρησης, ενώ, με τη διαδικασία της online επαναφόρτισης, οι οδηγοί μπορούν να εξυπηρετηθούν από τα κεντρικά της επιχείρησής τους ανά πάσα στιγμή, ακόμα και όταν βρίσκονται στον δρόμο. Επιπροσθέτως, μέσω του mobile application ο οδηγός μπορεί να αναζητήσει κοντινά πρατήρια όταν υπάρχει ανάγκη ανεφοδιασμού. Έχει επίσης τη δυνατότητα να ενημερώνεται άμεσα για την χρήση της κάρτας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που καλύπτει και τους εφοδιασμούς που έχουν πραγματοποιηθεί για οποιαδήποτε χρονική περίοδο επιθυμεί.

Ο Γιώργος Χατζόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Coral Α.Ε., δήλωσε: «Ως ο κορυφαίος έμπορος λιανικής  στην κινητικότητα, προσπαθούμε πάντα να βρίσκουμε λύσεις στις ανάγκες των πελατών μας. Είτε πρόκειται για απλούς καταναλωτές ή για εταιρικούς πελάτες. Με την κάρτα Coral Pass Prepaid, διαθέτουμε ένα προϊόν που λύνει τα χέρια σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις – της πλειονότητας δηλαδή των επιχειρήσεων της χώρας, στη διαχείριση του ανεφοδιασμού του εταιρικού τους στόλου οχημάτων. Η κάρτα έχει λάβει ήδη αρκετά θετικά σχόλια από τους εταιρικούς μας πελάτες και σύμφωνα με την έρευνα ικανοποίησης πελατών που διεξάγουμε, 8 στους 10 μας δήλωσαν πως θα την πρότειναν σε κάποιο συνεργάτη τους».

Η απόκτηση της εταιρικής κάρτας Coral Pass Prepaid μπορεί να γίνει άμεσα σε διάστημα πέντε εργάσιμων ημερών.

Προηγούμενο άρθροΤο BMW Group στην Auto Shanghai 2023
Επόμενο άρθροVolvo Cars: EV test drive για υπουργούς της EE