Η WATT+VOLT συνεχίζει να επεκτείνει το δίκτυο Chargespot σε καλοκαιρινούς προορισμούς, σε ακόμη περισσότερα μέρη της Ελλάδας, κάνοντας τις διακοπές κάθε κατόχου ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου πιο «πράσινες».

Ξεπερνώντας τα 350 σημεία φόρτισης σε όλη την επικράτεια, το Chargespot είναι παντού και δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να σχεδιάσουν το ταξίδι τους μέσα από τον χάρτη σημείων του δικτύου φορτιστών. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να μπουν στο https://chargespot.gr/simeia-fortisis/,να επιλέξουν το σημείο εκκίνησης και τον προορισμό τους και το Chargespot θα τους εμφανίσει όλα τα σημεία φόρτισης της διαδρομής τους.

Οι κάτοχοι ηλεκτρικών αυτοκινήτων μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους φορτιστές του δικτύου Chargespot, μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να κατεβάσουν το Chargespot app εντελώς δωρεάν στο κινητό τους (Android & iOS), να ψάξουν τον κοντινότερό τους φορτιστή και να φορτίσουν το όχημά τους γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια με την εγγύηση της WATT+VOLT!

Στους καλοκαιρινούς προορισμούς -και όχι μόνο- που μπορεί κανείς να βρει τους φορτιστές του δικτύου Chargespot της WATT+VOLT, προστέθηκαν μεταξύ άλλων το εμπορικό κέντρο Veso Mare στην Πάτρα, τα ξενοδοχεία AKS Hinitsa Bay στο Πόρτο Χέλι αλλά και το Sivota Diamonds στα Σύβοτα Θεσπρωτίας.

Προηγούμενο άρθροΗ Honda γιορτάζει τα 50 χρόνια του Civic
Επόμενο άρθροΤο αμιγώς ηλεκτρικό Townstar της Nissan στην Ευρώπη