H Jaguar I-Pace επεκτείνει την εμβέλειά της κατά 8% με αναβάθμιση του λογισμικού. Η βαθμολογία της κατά WLTP παραμένει αμετάβλητη στα 470 χλμ, αλλά η βελτιωμένη απόδοση της μπαταρίας αποδίδει έως και 20 χλμ πρόσθετης εμβέλειας υπό πραγματικές συνθήκες με πλήρη φόρτιση.

Ίσως συμπτωματικά, η Audi ανακοίνωσε πρόσφατα πως το e-tron της θα φέρει επίσης μια αναβαθμισμένη συστοιχία μπαταριών, βελτιώνοντας την εμβέλεια κατά 25 χιλιόμετρα. Ωστόσο, οι υπάρχοντες ιδιοκτήτες e-tron δεν θα επωφεληθούν από αυτήν την αναβάθμιση, καθώς περιλαμβάνει και αλλαγές παρελκομένων.

Η Jaguar αποφάσισε να κάνει μια απλή αναβάθμιση λογισμικού, που σημαίνει πως οι υπάρχοντες πελάτες της I-Pace μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τη βελτιωμένη απόδοση. Η μάρκα καλεί πράγματι τους πελάτες να εγκαταστήσουν δωρεάν την αναβαθμισμένη έκδοση λογισμικού στους εμπόρους λιανικής πώλησης.

Οι βελτιώσεις είναι αποτέλεσμα μιας καλύτερης διαχείρισης μπαταριών, θερμικών συστημάτων και βελτιώσεων της ροπής στρέψης της τετρακίνησης. Η αναβαθμισμένη έκδοση θα δώσει επίσης βελτιωμένη ασύρματη (Over The Air) λειτουργικότητα λογισμικού.

 

Προηγούμενο άρθροOpel Insignia με next-gen IntelliLux LED® Pixel Light
Επόμενο άρθροΤο νέο Peugeot 208 Αυτοκίνητο του 2020