Όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών παρατείνονται έως τις 21 Νοεμβρίου 2020 τα κυκλοφοριακά μέτρα στο κέντρο της Αθήνας λόγω COVID-19.

Η απόφαση για την τρίμηνη παράταση των προσωρινών κυκλοφοριακών μέτρων και ρυθμίσεων στην περιοχή του Κέντρου της Αθήνας προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, ελήφθη από τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Η παράταση χορηγήθηκε κατόπιν εισήγησης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, όπως προβλέπεται στη σχετική Κοινή Απόφαση των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας, Εσωτερικών και Υποδομών και Μεταφορών της 21ης Μαΐου 2020 (Δ1α/ΓΠ.οικ.31688/21.5.2020).

Υπενθυμίζεται ότι ο περιορισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων και η αύξηση του χώρου για την εξυπηρέτηση των πεζών εφαρμόζεται στην Πλάκα, στην περιοχή που οριοθετείται από τις οδούς, Μητροπόλεως – Ερμού – Αθηνάς – Σταδίου – Μητροπόλεως και στο τμήμα της οδού Ερμού από την οδό Αθηνάς ως την οδό Αγ. Ασωμάτων. Η οδός Σταδίου παραμένει σε κυκλοφορία στο σύνολό της.

Χάρτης: Google Maps

Προηγούμενο άρθροMercedes-Benz: Η έρευνα ατυχημάτων διασφαλίζει την εξέλιξη
Επόμενο άρθροΈναρξη του προγράμματος Ηλεκτροκίνησης στις 24 Αυγούστου