Η ενσωματωμένη εφαρμογή Spotify προσφέρει μουσική στους οδηγούς της νέας Jaguar F-Type αλλά και όλων των Jaguar που είναι εξοπλισμένες με σύστημα SOTA.

Η νέα Jaguar F-Type είναι ένα πραγματικά σπορ αυτοκίνητο που εστιάζει στον οδηγό και προσφέρει ικανοποίηση όσο κανένα άλλο. Μια νέα ενσωματωμένη εφαρμογή Spotify βελτιώνει περαιτέρω την εμπειρία οδήγησης, παρέχοντας στους συνδρομητές της Premium Spotify άμεση πρόσβαση κατά παραγγελία (χωρίς να χρειάζεται σύνδεση τηλεφώνου) σε μια συνεχώς εμπλουτιζόμενη βιβλιοθήκη με περισσότερα από 50 εκατομμύρια μουσικά κομμάτια και πάνω από 700 χιλιάδες podcast.

Ενσωματωμένη εφαρμογή Spotify για την Jaguar F-Type Η νέα εφαρμογή, που αναπτύχθηκε με τη Spotify, ενσωματώνεται στο γρήγορο, διαισθητικό σύστημα ψυχαγωγίας Touch Pro, ώστε οι οδηγοί να μπορούν να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική χωρίς να συνδέουν το τηλέφωνό τους. Και μέσω της δυνατότητας Spotify Connect, η αναπαραγωγή μπορεί να συνεχιστεί απρόσκοπτα από οποιαδήποτε άλλη συσκευή, όταν μπαίνουν στο αυτοκίνητό τους.

Η νέα F-Type διαθέτει πληθώρα άλλων τεχνολογιών που εστιάζονται στον οδηγό, όπως ένα ρυθμιζόμενο σύνολο οργάνων υψηλής ανάλυσης, 12.3-ιντσών TFT και Smartphone Pack με Apple CarPlay® ως στάνταρ εξοπλισμό. Το Smartphone Pack περιλαμβάνει επίσης Android Auto™ και Baidu CarLife, ανάλογα με την αγορά, ως στάνταρ. Τα δύο θαυμάσια ηχητικά συστήματα Meridian – συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος ήχου surround με 12 ηχεία συμπεριλαμβανομένων δύο subwoofer – προσφέρουν βελτιωμένη αναπαραγωγή ήχου. Η λειτουργία SOTA σημαίνει πως το σύστημα ψυχαγωγίας Touch Pro μπορεί να δεχθεί μελλοντικές αναβαθμίσεις λογισμικού για την εξυπηρέτηση του πελάτη χωρίς να απαιτείται επίσκεψη σε κατάστημα.

Η νέα F-Type είναι το πρώτο μοντέλο της Jaguar που διαθέτει ενσωματωμένη εφαρμογή Spotify, η οποία είναι συμβατή και με τα υπάρχοντα μοντέλα της μάρκας που είναι εξοπλισμένα με το σύστημα ψυχαγωγίας Touch Pro, τη δυνατότητα Online Media και το ασύρματης λειτουργίας λογισμικό (SOTA). Η εγκατάσταση είναι εύκολη: μέσω μιας μικροκάρτας SIM στο αυτοκίνητο ή μιας σύνδεσης Wi-Fi, οι οδηγοί μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή σε τρία απλά βήματα και να αναβαθμίσουν τις online πηγές μέσων με το Spotify.

Προηγούμενο άρθροCar of the Year 2020 – Οι φιναλίστ
Επόμενο άρθροΗ Nissan λανσάρει στις ΗΠΑ το Nissan Switch