Ενίσχυση της Volvo Car Hellas στη Βόρεια Ελλάδα

H Volvo Car Hellas χαιρετίζει την έναρξη λειτουργίας της Volvo Παπαδόπουλος στη Θεσσαλονίκη, που ενισχύει την παρουσία της μάρκας στη Βόρεια Ελλάδα.

Η εταιρεία, που δραστηριοποιείται ήδη την περιοχή της Θεσσαλίας ως Επίσημος Διανομέας και Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Volvo με έδρα τη Λάρισα, δημιούργησε μία νέα σύγχρονη κάθετη μονάδα στη Θεσσαλονίκη, στο 16ο χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανιών.

Η νέα έκθεση της Volvo Παπαδόπουλος στη Θεσσαλονίκη αναδεικνύει την εμπειρία Volvo και δίνει έμφαση στην επίδειξη των μοντέλων της ιδιαίτερα δημοφιλούς σειράς Recharge, ενώ το συνεργείο της μονάδας προσφέρει υπηρεσίες service, επισκευής, φανοποιίας και βαφής ακολουθώντας τα κορυφαία πρότυπα της Volvo.

Με την προσθήκη της νέας μονάδας στο Δίκτυο Επίσημων Διανομέων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Volvo, η Volvo Car Hellas ενδυναμώνει τη θέση της στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, όπου δραστηριοποιούνται πλέον πέντε σύγχρονες μονάδες για την εξυπηρέτηση των πελατών Volvo:

Στη Θεσσαλονίκη:

  • Volvo Παπαδόπουλος (Έκθεση και Συνεργείο)
  • Volvo Σφακιανάκης (Έκθεση και Συνεργείο)
  • Volvo Βελμάρ (Συνεργείο)

Στην Καβάλα:

  • Volvo Mac Motors (Έκθεση και Συνεργείο)

Στα Ιωάννινα

  • Volvo Maxx Motors (Έκθεση και Συνεργείο)
  • Volvo Autolinea (Συνεργείο)

«Η διαρκής βελτίωση της εξυπηρέτησης που απολαμβάνει ο πελάτης αντανακλά την πελατοκεντρική φύση της εταιρείας μας», δήλωσε ο Νίκος Γιαννουσάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Volvo Car Hellas. «Τελειοποιώντας συνεχώς τις υπηρεσίες μας και επεκτείνοντας στοχευμένα το Επίσημο Δίκτυο Volvo, όπως τώρα, με την προσθήκη της νέας μονάδας στη Βόρεια Ελλάδα, προσβλέπουμε σε ακόμη πιο ευχαριστημένους και πιστούς πελάτες».

 

Προηγούμενο άρθροAudi RS 6: 20 χρόνια, τέσσερις γενιές με επιδόσεις
Επόμενο άρθροHyundai Ν: Διπλή πρεμιέρα για τα RN22e και N Vision 74