Η Kosmocar-Volkswagen παραχωρεί ένα e-Golf στο νέο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης για τις μετακινήσεις του. Η παράδοση έγινε στο πλαίσιο της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στην οποία η Kosmocar συμμετείχε με ένα περίπτερο αφιερωμένο στην ηλεκτροκίνηση. 

Σημειολογικά, η παράδοση του e-Golf έγινε τις ίδιες μέρες που η Volkswagen αποκάλυψε το ολοκαίνουργιο, καινοτόμο ID.3 στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 84η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, στην οποία η Kosmocar συμμετείχε με ένα περίπτερο αφιερωμένο αποκλειστικά στην ηλεκτροκίνηση. Περισσότεροι από 260.000 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα e-Golf και e-up!, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Volkswagen όπως και το επίσης ηλεκτρικό Audi e-tron και να μάθουν περισσότερα για τη νέα μορφή αυτοκίνησης η οποία εξαπλώνεται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επεκτείνοντας τη δυναμική παρουσία της στην ηλεκτροκίνηση, στο πλαίσιο της εφετινής ΔΕΘ, η Kosmocar προχώρησε στην παραχώρηση ενός Volkswagen eGolf στο νέο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα. Το ηλεκτρικό πεντάθυρο χάτσμπακ, με αυτονομία σχεδόν 300 χιλιομέτρων και εκπομπή μηδενικών ρύπων κατά την κίνησή του, θα αποδειχθεί το ιδανικό μοντέλο για ‘πράσινη’ μετακίνηση του Δημάρχου στην πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και έξω από αυτή.

Η παράδοση του νέου e-Golf στον κ. Ζέρβα έγινε κατά την περίοδο λειτουργίας της ΔΕΘ, μπροστά από το Δημαρχιακό Μέγαρο. Σε δήλωσή του με αφορμή την παραχώρηση του e-Golf, ο κ. Θανάσης Κονιστής, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Kosmocar-Volkswagen, τόνισε: “Γνωρίζαμε για την ευαισθησία του νέου Δημάρχου Θεσσαλονίκης για το περιβάλλον και είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας δίνεται η ευκαιρία να παραχωρήσουμε στον κ. Ζέρβα ένα e-Golf για τις μετακινήσεις του. Θεωρούμε ότι με τη συγκεκριμένη κίνηση συμβάλλουμε και εμείς ως εταιρεία στη διάδοση μίας πιο οικολογικής αυτοκίνησης μέσα στις μεγαλουπόλεις. Σημειολογικά, η παράδοση του αυτοκινήτου γίνεται τις ημέρες παρουσίασης στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης του ολοκαίνουργιου Volkswagen ID.3, του επαναστατικού νέου ηλεκτρικού μοντέλου της μάρκας. Θα είναι μεγάλη μας χαρά σε λίγους μήνες τη θέση του e-Golf να πάρει το νέο ID.3, όταν λανσαριστεί και στην Ελλάδα”.

 

Προηγούμενο άρθροΗ Nissan αποκαλύπτει το IMk EV, για κομψές αστικές μετακινήσεις
Επόμενο άρθροΝέο Mitsubishi L200: Σκληροτράχηλο, ασφαλές, ανθεκτικό