Εκτός δρόμου εμπειρίες με το Defender στην Ελλάδα

Εκτός δρόμου εμπειρίες με το Defender, σε ένα ξεχωριστό διήμερο ταξίδι γεμάτο προκλήσεις, που διοργάνωσε ο επίσημος εισαγωγέας της Jaguar Land Rover στην Ελλάδα, Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, σε συνεργασία με τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπό του “Τζώρτζης ΑΕ.”

Οι 60 VIP καλεσμένοι ανακάλυψαν τις τεχνολογικά προηγμένες και εντυπωσιακές ικανότητες του Defender, ολοκληρώνοντας μια εκπληκτική off-road διαδρομή από τη λίμνη Δόξα προς το χιονοδρομικό κέντρο Ζήρειας. Πάντα έχοντας δίπλα τους έμπειρους off-road οδηγούς, βίωσαν όχι απλά ένα test drive αλλά μια πρωτόγνωρη και ταυτόχρονα πολυτελή εμπειρία.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι λάτρεις του Defender – εκτός από τη δυναμική οδήγηση και το μαγευτικό φυσικό τοπίο της Ορεινής Κορινθίας – είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πιάτα υψηλής γαστρονομίας. Στη λίμνη Δόξα, η ομάδα Nomade et Sauvage επιμελήθηκε το γεύμα, χρησιμοποιώντας τοπικά υλικά που συνδέονται με τις γεύσεις και την πολιτιστική ταυτότητα της περιοχής, όλα ψημένα πάνω σε ξυλόφουρνο. Η μοναδική αυτή εμπειρία ολοκληρώθηκε το βράδυ με μια ιδιαίτερη γευσιγνωσία από premium ουίσκι και ρούμι, με τους καλεσμένους να μυούνται στα μυστικά κάθε γεύσης.

Η δεύτερη ημέρα περιελάμβανε μαγικές off-road διαδρομές με το Defender, σε απαράμιλλης ομορφιάς φυσικά τοπία, αλλά και ένα γευστικό ταξίδι από τον chef Έκτορα Μποτρίνι και την ομάδα του, με 11 ειδικά για την περίσταση πιάτα για τους ξεχωριστούς καλεσμένους.

Μια αξέχαστη περιπέτεια για εκείνους που ήθελαν να δοκιμάσουν το Defender, να φτάσουν μαζί του στα άκρα, να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να τολμήσουν το ακατόρθωτο, ζώντας την κάθε στιγμή στο έπακρο.

Προηγούμενο άρθροContinental: Εστίαση στη δημιουργία αξίας
Επόμενο άρθροH απόκτηση ενός Mazda CX-SUV γίνεται πιο εύκολη