Η Digimark προχώρησε σε υλοποίηση έργου, Cloud ERP λύσης στην Spotawheel, βασισμένη στο λογισμικό της Soft1.

Η εγκατάσταση του Soft1 ERP έγινε στο Cloud (Microsoft Azure) με σκοπό οι χρήστες να μπορούν να εργάζονται άμεσα από πολλαπλές χώρες και τοποθεσίες και αποτελεσματικά με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς ανάγκη για πρόσθετο εξοπλισμό, απαιτήσεις για συγχρονισμό δεδομένων και τεχνικές πολυπλοκότητες. Επιπλέον παρέχει Web & Mobile εφαρμογές που δίνουν στα στελέχη την δυνατότητα να ανταποκρίνονται άμεσα σε ανάγκες πελατών τους, να εκμεταλλεύονται πληροφορίες για πιο γρήγορες και σωστές αποφάσεις και να διεκπεραιώνουν με πιο ευέλικτο τρόπο τις εργασίες τους.

Η προσθήκη του Digi Car Module 3 για Διαχείριση Συνεργείου στο βασικό λογισμικό της Soft1 είναι το στοιχείο που κάνει την λύση μοναδική και προβλέπει τις ανάγκες του πελάτη, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση. Το έργο υλοποιήθηκε από την Digimark σε  Ελλάδα, Πολωνία, Γερμανία και Ρουμανία όπου βρίσκονται τα υποκαταστήματα της Spotawheel.

«Το S1 μας έδωσε την ευελιξία που χρειαζόμαστε για να οραματιστούμε και να υλοποιήσουμε τις λύσεις που ταιριάζουν σε εμάς και ανταποκρίνονται στην πολυπλοκότητα των λειτουργιών μας.» δήλωσε η Ελευθερία Αθανασιάδου, Business Process Manager στην Spotawheel.

Προηγούμενο άρθροΤο νέο Range Rover Evoque
Επόμενο άρθροΝέα εκτελεστική ομάδα στην Ampere