Ecovadis: Χρυσό στην ALD Automotive Ελλάδος

Ecovadis: Χρυσό στην ALD Automotive Ελλάδος

Η EcoVadis βράβευσε με Χρυσή διάκριση την ALD Automotive Ελλάδος για την ποιότητα των δεσμεύσεών της και τις επιδόσεις της στην Εταιρική Υπευθυνότητα (CSR).

Η ανακοίνωση της ALD Automotive Ελλάδος αναφέρει “είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα αυτό, το οποίο μας τοποθετεί στο 5% των κορυφαίων εταιρειών που αξιολογούνται από την EcoVadis στον κλάδο της μακροχρόνιας μίσθωσης οχημάτων”.

Η EcoVadis αξιολόγησε τις επιδόσεις της ALD Automotive στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης σύμφωνα με 32 κριτήρια και τέσσερις πυλώνες: περιβάλλον, εργασία και ανθρώπινα δικαιώματα, ηθική και υπεύθυνες πρακτικές αγορών.

Η αναγνώριση αυτή αντικατοπτρίζει τις πρωτοβουλίες και τις πολιτικές που εφαρμόζει η εταιρεία σχετικά με τη μετάβαση στη βιώσιμη κινητικότητα, την ευθύνη του εργοδότη, τις βιώσιμες επιχειρηματικές πρακτικές και την εσωτερική μείωση του αποτυπώματος άνθρακα.

“Το χρυσό πιστοποιητικό Ecovadis δείχνει στους πελάτες και στους συνεργάτες ότι οι κοινωνικές και περιβαλλοντικές μας δεσμεύσεις είναι μετρήσιμες και διαφανείς. Με βαθμολογία 71/100, το αποτέλεσμα αυτής της αξιολόγησης αποτελεί επιβεβαίωση όλων των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιούνται στην ALD Automotive Ελλάδος και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ενεργά για τη διεύρυνση της στρατηγικής μας για τη βιωσιμότητα” δήλωσε η Gisele Urquia, CEO της ALD Automotive Ελλάδος.

Από την ίδρυσή της το 2007, η EcoVadis έχει εξελιχθεί σε μεγάλο και αξιόπιστο πάροχο αξιολογήσεων αειφορίας στον κόσμο, δημιουργώντας ένα παγκόσμιο δίκτυο με χιλιάδες εταιρείες που βαθμολογούνται. Το όραμα της είναι μια παγκόσμια αγορά, όπου η ευφυΐα επηρεάζει κάθε επιχειρηματική απόφαση – βελτιώνοντας την οικονομία, τη ζωή των ανθρώπων και τον πλανήτη, από τον οποίο όλοι εξαρτώνται.
Προηγούμενο άρθροPeugeot Inception Concept, το μέλλον της αυτοκίνησης
Επόμενο άρθροBentley, πωλήσεις 15.174 αυτοκινήτων το 2022