Η Ecoelastika και η Combatt, συλλογικά συστήματα εναλλακτικής διαχείρισης ελαστικών οχημάτων και συσσωρευτών οχημάτων και βιομηχανίας αντίστοιχα, ένωσαν τις δυνάμεις τους και στέλνοντας μήνυμα αγάπης πραγματοποίησαν την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού στο Μαρούσι, Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για το Χαμόγελο του Παιδιού από τα σπίτια Μελισσίων, Αμαρουσίου, Καρέα, Μοσχάτου και Περιστερίου.

Τα παιδιά έζησαν μαγικές στιγμές σε μία Χριστουγεννιάτικη γιορτή με ποικίλες δράσεις για την ανακύκλωση. Το πρόγραμμα περιελάμβανε μουσικοχορευτική θεατρική διαδραστική παράσταση η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της Εκπαιδευτικής Ομάδας Εν Οδώ και με θέμα: “Οι Φύλακες της γης και το ταξίδι της ανακύκλωσης” σε μια προσπάθεια ανάδειξης περιβαλλοντικών ζητημάτων ώστε το ενδιαφέρον των παιδιών για το περιβάλλον και τη διάσωσή του να είναι τόσο σημαντικό όσο και το παιχνίδι.

Η Ecoelastika ΑΕ είναι ο εγκεκριμένος φορέας στην Ελλάδα, υπεύθυνη για την οικολογική διαχείριση των ελαστικών τέλους κύκλου ζωής. Είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με πανελλαδική εμβέλεια και στόχο την παρακολούθηση, συλλογή, επεξεργασία και τελική αξιοποίηση των ελαστικών τέλους κύκλου ζωής.

Η COMBATT AE “Ολοκληρωμένη Συλλογική Εναλλακτική Διαχείριση Συσσωρευτών Πανελλαδικής Εμβέλειας” είναι εταιρεία μη κερδοσκοπικού σκοπού και αποτελεί Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσσωρευτών μολύβδου – οξέως και νικελίου – καδμίου για όλη την ελληνική επικράτεια

Σκοπός της είναι η εναλλακτική διαχείριση των αποβλήτων συσσωρευτών οχημάτων και βιομηχανίας καθώς και η επίτευξη των εθνικών στόχων έτσι όπως αυτοί καθορίζονται από την ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία.

 

Προηγούμενο άρθροΗ Volvo επιδοτεί την ηλεκτρική ενέργεια για τα υβριδικά της
Επόμενο άρθροΗ Nissan θα φέρει την omotenashi στην CES 2020