Η Coral – Shell Licensee παρουσιάζει δύο νέα τηλεοπτικά σποτ για τα καύσιμα Shell V-Power, τα αποδοτικότερα καύσιμα που η Shell έχει δημιουργήσει έως σήμερα.

Η νέα καμπάνια αναδεικνύει τη συνεργασία της Shell με κορυφαία ονόματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως η Scuderia Ferrari και η BMW M series.

Τα καύσιμα Shell V-PowerB βενζίνης και diesel που παρουσιάστηκαν στην ελληνική αγορά το 2022, καθαρίζουν τον κινητήρα και απομακρύνουν 100% τα ιζήματα που μειώνουν την απόδοσή του. Οι έλεγχοι πάνω στο καύσιμο έχουν επίσης αποδείξει πως η τακτική χρήση των καυσίμων Shell V-Power προστατεύουν από μελλοντικές επικαθήσεις σε ζωτικά μέρη του κινητήραA.

Οι καταναλωτές, χρησιμοποιώντας τα καύσιμα Shell V-PowerB, μπορούν να απομακρύνουν τα ιζήματα από βασικά μέρη του συστήματος καυσίμων του οχήματός τους.  Επικαθήσεις που μειώνουν την απόδοση του κινητήρα παρατηρούνται σε όλες τις τεχνολογίες κινητήρων και μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την αποδοτικότητα και τις επιδόσεις του οχήματος. Αυτό συμβαίνει συχνότερα στις νέες γενιές τεχνολογίας κινητήρων, όπου οι υψηλότερες πιέσεις και θερμοκρασίες λειτουργίας μπορούν να οδηγήσουν σε δημιουργία ιζημάτων σε ζωτικά μέρη του κινητήρα, όπως οι εγχυτήρες καυσίμων. Η απομάκρυνση αυτών των ιζημάτων μπορεί να επαναφέρει στο 100% τη λειτουργία του κινητήραA.

Δείτε εδώ τα νέα τηλεοπτικά σποτ:

Scuderia Ferrari x Shell V-Power Racing

BMW M series x Shell V-Power Diesel


A – Αφαιρεί και προστατεύει από τη συσσώρευση ιζημάτων που μειώνουν την απόδοση σε ζωτικά μέρη του συστήματος καυσίμων όπως οι βαλβίδες εισαγωγής και οι εγχυτήρες καυσίμου. Η αποκατάσταση της καθαριότητας και της απόδοσης του κινητήρα αποδεικνύεται με τη χρήση τυποποιημένων δοκιμών της βιομηχανίας και ιδιόκτητων δοκιμών της Shell. Τα πραγματικά αποτελέσματα και οφέλη ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο του οχήματος, την ηλικία του οχήματος, την κατάσταση του οχήματος και τον τρόπο οδήγησης. Δεν παρέχονται εγγυήσεις. Επισκεφθείτε το https://www.allsmart.gr/pratiria-shell/kausima-shell/ για περισσότερες πληροφορίες.   

B – Σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές των καυσίμων Shell V-Power.

Προηγούμενο άρθροΤο instacar χορηγός της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea