Το Fiat Professional Ducato κατέκτησε τον τίτλο “Best Motorhome Base Vehicle 2023”, την κορυφαία διάκριση στα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα.

Το βραβείο αυτό απονέμεται στο Ducato για 15η συνεχόμενη χρονιά, σε μια κατηγορία οχημάτων όπου η έξυπνη αρχιτεκτονική, η αντοχή και η αξιοπιστία παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Αποτελώντας ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα ονόματα στο χώρο των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, το Fiat Professional Ducato έχει αποδείξει εδώ και 40 χρόνια την επιτυχημένη αρχιτεκτονική του, την υψηλή αποδοτικότητα, αλλά και την κορυφαία αξιοπιστία. Αυτά τα χαρακτηριστικά που συνοδεύουν σταθερά το μοντέλο, ενίσχυσαν τη φήμη του και ως την ιδανική βάση για την ιδιαίτερα απαιτητική αγορά των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων, φήμη που επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά με την κατάκτηση για άλλη μια χρονιά του τίτλου “Best Motorhome Base Vehicle” από τους αναγνώστες του εξειδικευμένου στο χώρο γερμανικού περιοδικού “Promobil”.

Η συνεχής αναγνώριση επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο τη διαχρονική εμπιστοσύνη που υπάρχει στο Fiat Professional Ducato, το οποίο είναι η αγαπημένη επιλογή των σημαντικότερων κατασκευαστών αυτοκινούμενων τροχόσπιτων στην Ευρώπη. Η αγορά των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων αποτελεί εξαιρετικά σημαντικό τομέα για τη Fiat Professional, η οποία λαμβάνει σοβαρά υπόψη της τις ανάγκες αυτής της ιδιαίτερης κατηγορίας σε επίπεδο σχεδίασης των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών. Το Ducato προσφέρει μια στιβαρή βάση, οδική συμπεριφορά και ασφάλεια αντίστοιχη με επιβατικά μοντέλα και πολλαπλές δυνατότητες επιλογών στη διαμόρφωση του αμαξώματος και του εξοπλισμού. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το Fiat Professional Ducato είναι το μοναδικό LCV που έχει τη μέγιστη διάκριση, “Platinum”, στις δοκιμές ασφάλειας του Euro NCAP.

Σήμερα, περισσότερα από 700.000 αυτοκινούμενα τροχόσπιτα που βασίζονται στο Ducato ταξιδεύουν στην Ευρώπη, με τη μάρκα να προσφέρει τεχνική υποστήριξη για αυτή την ειδική κατηγορία οχημάτων σε 51 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Από την παρουσίαση της πρώτης γενιάς του μοντέλου το 1981, το Ducato έφερε επανάσταση στο χώρο των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων και συνεχίζει να το κάνει μέσω της συνεχούς εξέλιξής του. To Ducato αποτελεί ένα παγκόσμιο μοντέλο προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε επαγγελματίες σε περισσότερες από 80 χώρες. Η παραγωγή του συνεχίζεται ανελλιπώς από τη δημιουργία της πρώτης γενιάς στο εργοστάσιο Atessa της Stellantis στην Ιταλία.

Προηγούμενο άρθροΧρονιά βραβείων για την Opel το 2022!
Επόμενο άρθροVulcan – Stellantis: γεωθερμική ενέργεια στο Rüsselsheim