Από αριστερά: Armin Villinger - Jens Legenbauer

Νέος επικεφαλής στο τιμόνι της Volkswagen Leasing GmbH. Από την 1η Ιουλίου, ο Armin Villinger ανέλαβε Πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας leasing της Volkswagen.

Διαδέχεται τον Jens Legenbauer, ο οποίος, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής αναδιάταξης της Volkswagen Financial Services σύμφωνα με τα κανάλια πωλήσεων, θα είναι στο εξής υπεύθυνος για τους ευρωπαίους αντιπροσώπους με την ιδιότητα του Senior Vice President.

Ο Armin Villinger σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Regensburg και εργάζεται στον Όμιλο Volkswagen επί 31 χρόνια. Τον Μάιο του 2020, εντάχθηκε στη Volkswagen Leasing GmbH ως Γενικός Εκπρόσωπος και υπεύθυνος πωλήσεων για τη γερμανική αγορά.

Ο Jens Legenbauer απέκτησε επίσης πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων και ξεκίνησε την καριέρα του στη Volkswagen AG. Μετακινήθηκε στη Volkswagen Financial Services AG στο Braunschweig το 1995. Πέρασε από αρκετές εκτελεστικές θέσεις στη Volkswagen Leasing και στη συνέχεια στη VW FS AG, συμπεριλαμβανομένων της Διοίκησης Συμβάσεων και Πωλήσεων.

Ο Anthony Bandmann, μέλος του ΔΣ της Volkswagen Financial Services AG με ευθύνη για τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ, δήλωσε: “Ο Jens Legenbauer υπήρξε το πρόσωπο της VW FS για τους Γερμανούς συνεργάτες μας. Ως αποτέλεσμα της νέας ευρωπαϊκής δομής, εστιάζουμε εντονότερα σε μεμονωμένα κανάλια πωλήσεων, εξυπηρετώντας τους πελάτες μας από μία μόνο πηγή και πέρα από εθνικά σύνορα. Ο Jens Legenbauer, ένας αναγνωρισμένος εμπειρογνώμονας αναλαμβάνει το κανάλι πωλήσεων των αντιπροσώπων για όλες τις αγορές σε όλη την Ευρώπη. Και ο Armin Villinger, με την πολυετή πείρα και την τεχνογνωσία στις πωλήσεις, θα συνεχίσει να καθοδηγεί τις τύχες της Volkswagen Leasing. Εύχομαι και στους δύο κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και ευθύνες”.

Προηγούμενο άρθροJ.D. Power 2022: Επιδείνωση της ποιότητας
Επόμενο άρθροΗ νέα BMW X1 παρουσιάστηκε στην Ελλάδα