Δρ. Μαριάννα Μιχαλουδάκη, Manager, Alphabet New Markets, Δημήτρης Μαγγιώρος Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, Autohellas-Hertz

Η Autohellas αποκλειστικός πιστοποιημένος συνεργάτης της Alphabet για την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία και την Κροατία, αφού διευρύνεται η συνεργασία των δύο ομίλων που ξεκίνησε στα τέλη του 2018.

Την περαιτέρω ενίσχυση μιας σημαντικής συνεργασίας, σηματοδοτεί η πιστοποίηση της Autohellas-Hertz ως ενεργού μέλους του δικτύου της Alphabet OneNet για το 2020, αναγνωρίζοντας τον καίριο ρόλο, την συνολική προϊοντική πρόταση αλλά και τη συμβολή της Autohellas-Hertz στην διείσδυση της Alphabet στις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου, της Βουλγαρίας και της Κροατίας.

Ο Δημήτρης Μαγγιώρος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Autohellas-Hertz δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την πιστοποίηση εκ μέρους της Alphabet καθώς αναγνωρίζει τη σταθερή μας στόχευση στο να δημιουργούμε μακροπρόθεσμη αξία μέσα από την παροχή βέλτιστων λύσεων κινητικότητας. Παράλληλα, μάς επιτρέπει να συστηθούμε στο δίκτυο πελατών της Alphabet, ενισχύοντας έτσι την κυρίαρχη θέση μας στη μακροχρόνια μίσθωση οχημάτων και σε σημαντικές διεθνείς αγορές”.

Από την πλευρά της, η Susanne Loser, Alphabet International Chief Sales Officer, δήλωσε: “Η Autohellas, με την περιφερειακή της παρουσία, αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη τόσο εντός όσο και εκτός της ελληνικής αγοράς. Επενδύοντας στη σημαντική εμπειρία και γνώση της αγοράς που κατέχει η εταιρεία, ευελπιστούμε στη συνέχιση της άριστης συνεργασίας μας, στοχεύοντας στη θετική ανταπόκριση των πελατών μας”.

Η Autohellas-Hertz αποτελεί από το Δεκέμβριο του 2018 τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο – συνεργάτη της Alphabet στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία και την Κροατία. Πρόκειται για μια στρατηγικής σημασίας συνεργασία για την εταιρεία, η οποία της προσφέρει τη δυνατότητα επιπλέον πρόσβασης σε διεθνή συμβόλαια και πελάτες.

Με πολυετή εμπειρία στον τομέα της Μακροχρόνιας Μίσθωσης Οχημάτων, η Autohellas-Hertz, είναι η μόνη εταιρεία στο χώρο που διατηρεί σύγχρονες καθετοποιημένες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (one stop shop) για τη συντήρηση και την επισκευή των αυτοκινήτων. Διαθέτοντας συσσωρευμένη τεχνογνωσία, δραστηριοποιείται σε οκτώ χώρες αντιπροσωπεύοντας το διεθνές σήμα της Hertz. Αναγνωρίζοντας την ηγετική θέση της εταιρείας, η Alphabet προχώρησε στην έναρξη αποκλειστικής συνεργασίας, η οποία της προσφέρει πρόσβαση στην αναπτυσσόμενη Βαλκανική αγορά και την Κύπρο ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει στο διεθνές πελατολόγιο της συμβατά προϊόντα και υπηρεσίες, με την εγγύηση της Autohellas-Hertz.

Προηγούμενο άρθροNissan Maxima: 40 χρόνια στην κορυφή
Επόμενο άρθροVolvo Trucks: Τα εναλλακτικά καύσιμα στα βαρέα φορτηγά