Η ανανεωμένη έκδοση του Fiat Fiorino είναι ήδη διαθέσιμη στο επίσημο δίκτυο των αντιπροσώπων της Fiat Professional, με μικρές αλλαγές που ισχυροποιούν ακόμα περισσότερο τον value for money χαρακτήρα του.

Tο ανανεωμένο Fiat Fiorino:

  • Διατηρεί τις κόμπακτ διαστάσεις και τις κορυφαίες για την κατηγορία δυνατότητες φόρτωσης.
  • Με συνολικό μήκος 3,96 m είναι ο ιδανικός σύμμαχος για τις «ειδικές αποστολές» μέσα στην πόλη, με τιμή που ξεκινάει από 23.780 eyr;v.
  • Ο χώρος φόρτωσης που έχει όγκο έως 2,8 m3 μπορεί να φιλοξενήσει φορτίο έως και 495 kg.
  • Ο αποδοτικός και αξιόπιστος κινητήρας πετρελαίου των 1,3 lt αποδίδει 95 PS με 200 Nm και καίει μόλις 5,1 lt/100 km κατά μέσο όρο.
  • Τα μηχανικά μέρη καλύπτονται από εγγύηση 5 χρόνων ή 200.000 km.

Χωρίς διαφοροποιήσεις σε διαστάσεις ή δυνατότητες φόρτωσης, το νέο Fiorino που έχει μήκος 3,96 m διαθέτει με το παραπάνω την ευελιξία που απαιτείται για τις μεταφορές στον αστικό ιστό, με χώρο φόρτωσης έως 2,8 m3 και ωφέλιμο φορτίο 495 kg. Ωστόσο, ο ισχυρός και οικονομικός MultiJet κινητήρας των 1,3 lt, καλύπτει με την ίδια άνεση και τις υπεραστικές ανάγκες. Με 95 PS, 200 Nm και μέση εργοστασιακή κατανάλωση μόλις 5,1 lt/100 km είναι ιδανικός για όλες τις περιστάσεις και συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων που μεταδίδει την κίνηση στους εμπρός τροχούς.

Ικανοποιώντας το πρότυπο εκπομπών ρύπων Euro 6.4 και συνδυάζοντας αποδεδειγμένα την υψηλή οικονομία με κορυφαία αξιοπιστία, ο κινητήρας και τα μηχανικά μέρη του Fiorino καλύπτονται από εγγύηση 5 ετών ή 200.000 km. Ξεκινώντας από τις 23.780 ευρώ, η γκάμα του ανανεωμένου μοντέλου έχει αναβαθμισμένο εξοπλισμό χωρίς να έχει ακριβύνει. Για παράδειγμα, οι εκδόσεις Pack Tecnico περιλαμβάνουν πλέον στάνταρ cruise control, αυτόματη λειτουργία προβολέων, μπάρες οροφής και αποσπώμενη πλαφονιέρα οροφής. Για τις συγκεκριμένες εκδόσεις υπάρχουν δύο επιλογές: Η μια διαθέτει χώρισμα με τζάμι και η άλλη με πλέγμα, με τιμή 25.678 και 25.694 ευρώ αντίστοιχα. Τα πρώτα αυτοκίνητα θα βρίσκονται στην Ελλάδα το Δεκέμβριο και οι παραγγελίες είναι ήδη ανοικτές.

Προηγούμενο άρθροData Act: καλύτερη πρόσβαση και χρήση δεδομένων
Επόμενο άρθροΠανελλαδική πρεμιέρα νέων μοντέλων MINI