Το BMW Group Hellas παρουσιάζει διαδικτυακά την BMW iX3 στην ελληνική αγορά από όλα τα ψηφιακά του κανάλια (Facebook, YouTube, LinkedIn).

Η BMW iX3 σηματοδοτεί μια νέα εποχή οδηγικής απόλαυσης με απολύτως μηδενικούς ρύπους. Η πρώτη, αμιγώς ηλεκτρική BMW Χ, συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία από δύο κόσμους: τα κορυφαία χαρακτηριστικά της BMW X3 με το εξαιρετικά αποδοτικό σύστημα ηλεκτροκίνησης BMW eDrive πέμπτης γενιάς.

Η παρουσίαση, όπως μας έχει συνηθίσει τελευταία η BMW, θα γίνει σε ζωντανή μετάδοση, από τις σελίδες του Facebook, του YouTube και του LinkedIn της BMW Hellas, την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 στις 19:00.

Ο Αντώνης ΑδάναληςSales Operations & ElectroMobility Manager και ο Νίκος ΚαψήςProduct Manager, θα αποκαλύψουν τα πιο σημαντικά προϊοντικά χαρακτηριστικά της BMW iX3 καλύπτοντας θέματα όπως, η αθλητική σχεδίαση, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα στοιχεία εξοπλισμού και οι καινοτομίες της.

Αν θέλετε να συμμετάσχετε και έχετε απορίες, μπορείτε να γράψετε σε σχόλιο ή να στείλετε μήνυμα με τις ερωτήσεις σας, στις σελίδες Social Media της BMW Hellas και θα λάβετε τις απαντήσεις ζωντανά κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.

Για την παρουσίαση, επισκεφτείτε τους παρακάτω συνδέσμους για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον και συντονιστείτε την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 στις 19:00 στα κανάλια της BMW Hellas:

Προηγούμενο άρθρο30 χρόνια δραστηριότητας Europ Assistance Greece
Επόμενο άρθροΤο Volvo Personal Service επεκτείνεται σε περισσότερα σημεία