Η ALD και η Mitsubishi HC Capital επέκτειναν τη συνεργασία τους ιδρύοντας δεύτερη κοινοπραξία στην Ταϊλάνδη, παροχής υπηρεσιών επιχιερησιακού leasing και κινητικότητας.

Πρόκειται για τη δεύτερη φάση συνεργασίας, η οποία ξεκίνησε με την ίδρυση της ALD MHC Mobility Services Malaysia, το 2020 με  στόχο τη δημιουργία επιχειρηματικής πλατφόρμας κινητικότητας στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN).

Η νέα κοινοπραξία θα συνδυάζει το χαρτοφυλάκιο αυτοκινήτων leasing της Bangkok Mitsubishi HC Capital και την τεχνογνωσία και το παγκόσμιο δίκτυο πελατών της ALD. Η συνεργασία θα παρέχει πλήρως επιχειρησιακό leasing και υπηρεσίες κινητικότητας στην Ταϊλάνδη και θα επεκταθεί σε πολυεθνικούς και σημαντικούς διεθνείς πελάτες της ALD.

Όντας η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά κινητικότητας στην περιοχή, μετά την Ινδονησία, η Ταϊλάνδη υπόσχεται ισχυρή και σταθερή ανάπτυξη και αυξανόμενη ζήτηση υπηρεσιών κινητικότητας και leasing. Ο Tim Albertsen, CEO της ALD, δήλωσε: «Με την καταξιωμένη παρουσία της Mitsubishi HC Capital Inc. στην περιοχή και την κορυφαία τεχνογνωσία μας στον κλάδο, η στρατηγική συνεργασία θα μας βοηθήσει να αναπτυχθούμε σε όλες τις βασικές αγορές της Νοτιοανατολικής Ασίας”.

Εκτός από τη Μαλαισία και την Ταϊλάνδη, η ALD είναι παρούσα στην Ασία μέσω της θυγατρικής της στην Ινδία, η οποία δραστηριοποιείται πάνω από μια δεκαετία, παρέχοντας υπηρεσίες leasing και διαχείρισης στόλου.

Προηγούμενο άρθροΕΚ: μηδενικές εκπομπές για αυτοκίνητα – LCV από το 2035
Επόμενο άρθροΗ Bosch επιτυγχάνει τους στόχους 2022