Sophia Rödiger, Chief Executive Officer bloXmove

Η Daimler Mobility AG διέθεσε την πλατφόρμα της Mobility Blockchain στην start-up κινητικότητας bloXmove στο πλαίσιο σύμβασης παραχώρησης χρήσης.

Το λογισμικό επεκτάθηκε και ωρίμασε την τελευταία τριετία στο πλαίσιο του Blockchain Factory, από κοινού με επιλεγμένους συνεργάτες. Με αυτήν την ενέργεια, η Daimler Mobility επιδιώκει να διευκολύνει την περαιτέρω εξέλιξη του λογισμικού και τη διεύρυνση του δικτύου και να εξεύρει εταίρους για το οικοσύστημα.

Carmen Roth-Schäfer, Chief Technology Officer Daimler Mobility AG

«Πιστεύουμε στο μέλλον της τεχνολογίας blockchain. Με την παραχώρηση άδειας χρήσης λογισμικού, επιθυμούμε να επιτρέψουμε τη χρήση της πλατφόρμας σε άλλους τομείς εφαρμογών και έτσι να αξιοποιήσουμε πλήρως τις δυνατότητές της. Είμαι πολύ ευτυχής που το επιτυχημένο πιλοτικό μας έργο συνεχίζεται και αναπτύσσεται περαιτέρω στην bloXmove “, δήλωσε η Carmen Roth-Schäfer, Chief Technology Officer της Daimler Mobility AG.

Η νεοσύστατη start-up bloXmove επικεντρώνεται στη συνεταιριστική αστική κινητικότητα και σχεδιάζει να κατασκευάσει μια ευέλικτη και ολοκληρωμένη υποδομή κινητικότητας με βάση το λογισμικό που αναπτύχθηκε από την Daimler Mobility.

Το όραμα της bloXmove: μια παγκόσμια συμμαχία όλων των παρόχων κινητικότητας για μείωση της πολυπλοκότητας για τους χρήστες.

“Η αποκεντρωμένη και τεχνολογία μας διαμοιρασμού επιτρέπει τη σύνδεση των παγκόσμιων προσφορών κινητικότητας με ένα κλικ σε ένα σημείο εξυπηρέτησης. Οι χρήστες κινητικότητας που επιθυμούν να μεταβούν από το Α στο Β και κάποιες φορές πιο μακριά, στο Γ, θα μπορούν να χρησιμοποιούν απρόσκοπτα όλες τις συνδεδεμένες προσφορές των διαφόρων χωρών. Και αυτό χωρίς να απαιτούνται διαφορετικές εφαρμογές. Το λογισμικό παρέχεται από την bloXmove, οι πάροχοι κινητικότητας διατηρούν άμεση σχέση με τους πελάτες », εξηγεί η Sophia Rödiger, CEO της bloXmove.

Οι εταίροι συμφώνησαν να μην ανακοινώσουν τους όρους της συναλλαγής.

Προηγούμενο άρθροΛειτουργική μίσθωση ελκυστήρα FH 500 με I-Save
Επόμενο άρθροDacia Media Control: χωράει στην τσέπη