Daimler AG Zentrale - Stuttgart Daimler AG Headquarter Stuttgart, Germany

Οι εργαζόμενοι της Daimler AG και της Mercedes-Benz AG θα λάβουν έως και 6.000 ευρώ μπόνους συμμετοχής στα κέρδη για το 2021, ως ένδειξη σεβασμού για την απόδοση και την ευελιξία τους, που επέφεραν εξαιρετικά αποτελέσματα, παρά την πανδημία.

Η Daimler AG και η Mercedes-Benz AG εντάσσουν τους εργαζομένους τους στα αποτελέσματα του οικονομικού έτους 2021, με μπόνους ρεκόρ συμμετοχής στα κέρδη. Το Διοικητικό Συμβούλιο και το Γενικό Συμβούλιο Εργαζομένων αποφάσισαν από κοινού να καταβάλουν μπόνους έως και 6.000 ευρώ σε εργαζόμενους στη Γερμανία. Με αυτόν τον τρόπο, εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για το εξαιρετικό έργο και την ευελιξία τους σε μια χρονιά που επλήγη και πάλι από την πανδημία και από δύσκολες συνολικά συνθήκες.

Παρόλο που τα ετήσια οικονομικά αποτελέσματα δεν είναι ακόμα διαθέσιμα, το Διοικητικό Συμβούλιο και το Γενικό Συμβούλιο Εργαζομένων αποφάσισαν να ορίσουν εφάπαξ μπόνους συμμετοχής στα κέρδη για το 2021. Το μπόνους θα καταβληθεί με τους μισθούς Φεβρουαρίου 2022, σε περίπου 100.000 δικαιούχους στη Γερμανία.

Sabine Kohleisen

Η Sabine Kohleisen, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Daimler AG και της Mercedes-Benz AG, υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού και Διευθύντρια Εργασιακών Σχέσεων, δήλωσε: «Η εξαιρετική απόδοση της εταιρείας μας αποτελεί ομαδικό επίτευγμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα όλους τους συναδέλφους που συνέβαλαν σε αυτό με αφοσίωση. Επειδή η περασμένη χρονιά δεν ήταν εύκολη, χαίρομαι που μπορούμε να ανταμείψουμε τους εργαζόμενούς μας με ρεκόρ μπόνους ρεκόρ».

Ergun Lümali

Ο Ergun Lümali, Πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου Εργαζομένων της Daimler AG και της Mercedes-Benz AG, δήλωσε: «Αυτό είναι το σωστό μήνυμα προς τους εργαζομένους, μετά από άλλη μια ταραγμένη χρονιά κορωνοϊού, κρίσης του κλάδου ημιαγωγών, περιορισμένου ωραρίου εργασίας και αυξημένης κατ’ οίκον εργασίας. Οι συνάδελφοί μας αποτελούν το κλειδί για την επιτυχία της εταιρείας μας. Ως εκ τούτου, είναι δίκαιο να ανταμείψουμε την ακούραστη αφοσίωσή τους παρέχοντας εξαιρετικά υψηλό μπόνους διανομής κερδών. Εκ μέρους του Γενικού Συμβουλίου Εργαζομένων, επιθυμώ να τους ευχαριστήσω για την εξαιρετική δέσμευσή τους το 2021».

Προηγούμενο άρθροΗ Amazon Web Services λανσάρει το FleetWise
Επόμενο άρθροΜε το Newbird η Nissan γιορτάζει 35 χρόνια στο Sunderland