Η Cox Automotive Europe όρισε τον Stuart Perham Chief Information Officer. Θα ενταχθεί επίσης στην ηγετική ομάδα της Ευρώπης.

Θα αναφέρεται στον Mitch Gersten, Chief Information Officer της Cox Automotive Global και παράλληλα στον Martin Forbes, Πρόεδρο της Cox Automotive International.

Ο Stuart Perham προέρχεται από τη Rivus Fleet Solutions, όπου εργάστηκε ως Chief Technology and Information Officer. Η εμπειρία του περιλαμβάνει ηγετικούς ρόλους τεχνολογίας στην Kia Europe, την Inchcape Fleet Solutions και την BCA Marketplace.

Τα δεδομένα προσφέρουν νέες ευκαιρίες

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Stuart Perham, ο Martin Forbes δήλωσε: «Ο Stuart διαθέτει εκτενή εμπειρία στην ηγεσία μεγάλων τεχνολογικών ομάδων, στη διοίκηση αλλαγών, στην ανάπτυξη λογισμικού και στην εμπορευματοποίηση ψηφιακών υπηρεσιών και υπηρεσιών δεδομένων. Είναι μια έξοχη προσθήκη στην ευρωπαϊκή ηγετική μας ομάδα και είμαι ενθουσιασμένος που θα διοικήσει τις δραστηριότητές μας το επόμενο διάστημα».

Ο Stuart Perham σχολίασε: «Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου στην αυτοκινητοβιομηχανία και η Cox Automotive είναι μια από αυτές τις επιχειρήσεις στις οποίες πάντα προσέβλεπα. Είναι ένας από τους παγκόσμιους κολοσσούς του κλάδου και συνεργάτης με τους περισσότερους μεγάλους κατασκευαστές, εταιρείες εκμετάλλευσης στόλου και λιανέμπορους. Επιπλέον, υπάρχουν τεράστιες ευκαιρίες από τα δεδομένα που συλλέγουμε. Είμαι ευτυχής που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να αφήσω το στίγμα μου».

Φωτογραφία: Stuart Perham, νέος CIO της Cox Automotive Europe

Προηγούμενο άρθροΔιατηρούνται τα όρια εκπομπών όπως καθορίζονται στο Euro 6
Επόμενο άρθροAvis: προσφορές στη Αυτοκίνηση – Electromobility 2023