Η BYD έλαβε σημαντική παραγγελία eBus από τον φορέα δημόσιων συγκοινωνιών, Transdev AB, της Σουηδίας. Η παραγγελία 52 BYD eBus είναι η μεγαλύτερη της Transdev στην BYD από το 2015, όταν εισήγαγε για πρώτη φορά ηλεκτρικά λεωφορεία BYD στον στόλο της.

Η Transdev είναι από τους μεγαλύτερους φορείς δημόσιων μεταφορών στη Σουηδία, με δέσμευση για επενδύσεις σε νέες λύσεις μετακίνησης, ειδικά στον τομέα των ηλεκτρικών λεωφορείων. Αυτή η νέα παραγγελία περιλαμβάνει 8 eBus BYD χαμηλού δαπέδου, μήκους 12 μέτρων και 44 eBus BYD χαμηλού δαπέδου, 15 μέτρων. Τα λεωφορεία θα παραδοθούν στην επαρχία Gästrikland, στην ανατολική ακτή της Σουηδίας. Θα εξυπηρετούν τις δημόσιες μεταφορές της Transdev στην διάσημη γραφική περιοχή με ιδιαίτερο μέλημα την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα.

Τα eBus BYD μήκους 15 μέτρων, που αποτελούν την πλειονότητα της πρόσφατης παραγγελίας της Transdev, διαθέτουν την αναβαθμισμένη τεχνολογία BYD Iron-Phosphate Battery βελτιωμένης ασφάλειας, αυτονομίας και αξιοπιστίας. Διαθέτουν αυτονομία 450 χλμ (SORT II), καθιστώντας τα πρακτική επιλογή για πολλούς φορείς δημόσιων μεταφορών. Το μοναδικό σύστημα ελέγχου 6 σε 1 της BYD συμβάλλει στην συνολική απόδοσή τους.

Τα έξυπνα συστήματα είναι σημαντικά για βελτιστοποιημένη αυτονομία, ασφάλεια και άνεση και περιλαμβάνουν το εξαιρετικά αποδοτικό Σύστημα Θερμικής Διαχείρισης Μπαταριών της BYD, που επιτρέπει αξιόπιστη λειτουργία σε ακραίες κλιματικές συνθήκες. Αυτή η καινοτόμος τεχνολογία συνδυάζεται με την καλαίσθητη εμφάνιση, με κομψή σύγχρονη εξωτερική σχεδίαση αμαξώματος και αυξημένα επίπεδα δομικής ασφάλειας. Τα νέα ανθεκτικά υλικά είναι το βασικό χαρακτηριστικό του εσωτερικού, δημιουργώντας κομψό φινίρισμα και παρέχοντας άνεση.

 

Προηγούμενο άρθροH Ford βελτιώνει την αυτονομία των EV
Επόμενο άρθροJLR: ανοίγει νέους τεχνολογικούς κόμβους