Πολυτέλεια και Επιδόσεις στην BMW Σειρά 8 Golden Thunder Edition. Τα πολυτελή σπορ αυτοκίνητα της Σειράς 8 γίνονται συλλεκτικά κομμάτια χάρη στην αποκλειστική σχεδίαση και τον εξοπλισμό της BMW Individual.

Οι BMW Σειρά 8 Coupé, Cabrio και Gran Coupé διατίθενται ως edition models από τον Σεπτέμβριο του 2020.

Οι συναρπαστικές δυναμικές επιδόσεις είναι το ισχυρό ατού των μοντέλων της BMW Σειράς 8. Το πολυτελές, σπορ μοντέλο του premium κατασκευαστή αναβαθμίζεται τώρα με νότες χλιδής και στις τρεις εκδόσεις αμαξώματος. Ειδικές στιλιστικές πινελιές στο χρώμα του χρυσού, σε συνδυασμό με προηγμένα στοιχεία εξοπλισμού BMW Individual για το εσωτερικό και το εξωτερικό, συνθέτουν ένα ασυναγώνιστο μίγμα σπορ αίσθησης και πολυτέλειας.

Η BMW Σειρά 8 Golden Thunder Edition αποδεικνύει για μία ακόμα φορά το ταλέντο της BMW Individual να μετατρέπει ξεχωριστά οχήματα σε μοναδικά αυτοκίνητα για πελάτες με τις υψηλότερες προσδοκίες σε θέματα στυλ και ποιότητας. Οι αποκλειστικές στιλιστικές πινελιές στο εσωτερικό και το εξωτερικό χαρίζουν στις ειδικές εκδόσεις αυτών των μοντέλων το χαρακτήρα ενός ‘custom-built’ οχήματος.

Η έκδοση Golden Thunder διατίθεται για όλες τις επιλογές μοντέλων της νέας BMW Σειράς 8 Coupé, BMW Σειράς 8 Cabrio και της νέας BMW Σειράς 8 Gran Coupé – από την BMW 840i και την BMW 840d xDrive μέχρι την BMW M850i xDrive. Οι ειδικές εκδόσεις θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της BMW στο Dingolfing, από το Σεπτέμβριο του 2020. Το πακέτο M σπορ παραμένει στάνταρ χαρακτηριστικό αυτών των οχημάτων.

Εξωτερικές αποχρώσεις σε Sapphire Black metallic ή Frozen Black metallic και προσεκτικά επιλεγμένες χρυσαφί πινελιές υπογραμμίζουν το αθλητικό στυλ των πολυτελών σπορ αυτοκινήτων. Τη σκουρόχρωμη (‘dark’) εμφάνιση συμπληρώνει  η BMW Individual High Gloss Shadow Line με περισσότερα χαρακτηριστικά και μαύρες δαγκάνες  για το σύστημα φρένων M σπορ. Εδώ, δημιουργείται μία εντυπωσιακή αντίθεση με χρυσαφί γραμμές να διατρέχουν το αυτοκίνητο από την εμπρός ποδιά μέχρι την πίσω, περνώντας από τα πλαϊνά μαρσπιέ. Άλλα στοιχεία με χρυσαφί φινίρισμα είναι τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών, η πίσω αεροτομή M (διατίθεται αποκλειστικά για την BMW Σειρά 8 Coupé) και οι 20άρες ζάντες αλουμινίου Μ σε σχέδιο διπλών ακτίνων.

Αίσθηση σπορ αυτοκινήτου και εξατομικευμένη πολυτέλεια συνδυάζονται στο εσωτερικό των μοντέλων της ειδικής έκδοσης και συνθέτουν ένα περιβάλλον με διάχυτη χλιδή. Ξεχωρίζει η δερμάτινη επένδυση Merino της BMW Individual σε μαύρο με την επιγραφή “Edition Golden Thunder” κεντημένη στα εμπρός προσκέφαλα, η επένδυση οροφής BMW Individual Alcantara Anthracite για την BMW Σειρά 8 Coupé και BMW Σειρά 8 Gran Coupé, αλλά και ο διάκοσμος σε Aluminium Mesh Effect Gold στο εσωτερικό. Στην κεντρική κονσόλα, οι γυαλιστερές επιφάνειες κοσμούνται με ένα έμβλημα edition, αποπνέοντας υψηλή κατασκευαστική ποιότητα. Τα μοντέλα της ειδικής έκδοσης περιλαμβάνουν επίσης χρήση κρυστάλλου CraftedClarity σε ορισμένα χειριστήρια και Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System.

Προηγούμενο άρθροΗ 4η Εβδομάδα του Global Fleet Virtual Conference
Επόμενο άρθροΤο νέο KΟΝΑ Hybrid 1.6 141ps 6-DCT με προνομιακό επιτόκιο