BMW Group: Νέοι διευθυντές στο δίκτυο παραγωγής

Νέοι διευθυντές εργοστασίου από την 1η Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις παραγωγής του BMW Group στο Μόναχο, την Οξφόρδη και το Spartanburg.

Robert Engelhorn

Με την συνταξιοδότηση του Knudt Flor (61 ετών), ο Robert Engelhorn (51 ετών) θα αναλάβει τη διεύθυνση της μεγαλύτερης παραγωγικής μονάδας του BMW Group, στο Spartanburg των ΗΠΑ, η οποία παράγει τη συντριπτική πλειονότητα οχημάτων BMW X. Πέρυσι, παρά τους περιορισμούς λόγω πανδημίας, ο όγκος παραγωγής της ανήλθε σε πάνω από 360.000 οχήματα. Ο κ. Engelhorn σήμερα είναι υπεύθυνος του κεντρικού εργοστασίου στο Μόναχο.

Peter Weber

Παραδίδει στον Peter Weber (49 ετών), επικεφαλής των εργοστασίων Oxford (MINI) και Swindon (ελασματουργεία και παρελκόμενα αμαξωμάτων). Ο κ. Weber διαθέτει εμπειρία διαχείρισης λανσαρίσματος του αμιγώς ηλεκτρικού MINI Cooper SE του εργοστασίου Μονάχου, από όπου η πρώτη BMW i4 θα βγει από τη γραμμή παραγωγής το φθινόπωρο.

Markus Grüneisl

Ο Markus Grüneisl μετακινείται στο Ηνωμένο Βασίλειο για να διαδεχθεί τον κ. Weber ως μελλοντικός επικεφαλής και των δύο εργοστασίων εκεί. Ο 45χρονος είναι επί του παρόντος υπεύθυνος για τομείς όπως το σύστημα παραγωγής BMW, οι διαδικασίες αριστείας και η ψηφιοποίηση εγκαταστάσεων των κεντρικών γραφείων του BMW Group.

«Και οι τρεις είναι αποδεδειγμένοι εμπειρογνώμονες με εκτενή τεχνογνωσία διαδικασιών, χρόνια εμπειρίας και, κυρίως, εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες. Είμαι βέβαιος πως οι συνάδελφοι θα εφαρμόσουν απολύτως τα βασικά μελλοντικά μας προγράμματα – τον μετασχηματισμό της ηλεκτροκινητικότητας, την ψηφιοποίηση και τη βιωσιμότητα – και θα συνεχίσουν τις επιτυχίες των εργοστασίων μας», δήλωσε ο Milan Nedeljković, μέλος του ΔΣ της BMW AG, υπεύθυνος Παραγωγής.

Στις εγκαταστάσεις παραγωγής του BMW Group στο Μόναχο, την Οξφόρδη και το Spartanburg θα αναλάβουν τα καθήκοντά τους οι νέοι διευθυντές από την 1η Σεπτεμβρίου.

Προηγούμενο άρθροΠαρουσίαση του νέου Jeep Wrangler 4xe στην Ευρώπη
Επόμενο άρθροFord Kuga PHEV: πρώτο τον Απρίλιο στα plug-in υβριδικά