Στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (αίθουσα ξιφασκίας) από τις 10 – 18 Νοεμβρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια έκθεση Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018, που θα φιλοξενήσει 25 πανελλαδικές πρεμιέρες και 150 νέα μοντέλα αυτοκινήτων.

Η έκθεση φέτος διαθέτει μεγαλύτερο χώρο από τα προηγούμενα χρόνια ώστε να φιλοξενηθούν περισσότερες εισαγωγικές αντιπροσωπείες. Στην «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018», έχει προγραμματισθεί η πανελλήνια πρεμιέρα νέων μοντέλων και εκδόσεων που σκιαγραφούν το μέλλον της αυτοκίνησης και αυξάνουν τις επιλογές των υποψήφιων αγοραστών. Η λίστα με τα καινούργια μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν τους επομένους μήνες στην ελληνική αγορά περιλαμβάνει τα εξής :

BMW: Νέα BMW X5 Πανελλήνια πρεμιέρα. Νέα BMW ΣΕΙΡΑ 8 COUPE Πανελλήνια πρεμιέρα. BMW i8 Roadster. Νέα BMW X4. Νέα BMW M2 Competion.

Citroen: Νέο C5 Aircross.

 

DS: Νέο DS3 Crossback. Νέο DS7 Crossback.

Fiat: Ανανεωμένο Fiat 500X με κινητήρα 1.000 κ.εκ.

Ford: Νέο Ford Focus.

Hyundai: Ανανεωμένο Hyundai Tucson.

Jeep: Νέο Jeep Wrangler.

Kia: Νέο Kia Ceed. Νέο Kia Stinger. Νέο Kia Niro υβριδικό.

Mercedes: Νέα Mercedes CLS. Νέα Mercedes G-Class.

 

Mini: Mini Electric Concept.

Nissan: Nissan e-EVALIA

Seat: Νέο Seat Tarraco. Νέο CUPRA Ateca.

Skoda: Νέα Skoda Fabia Hatch Πανελλήνια πρεμιέρα. Nέα Skoda Fabia Combi Πανελλήνια πρεμιέρα. Nέα Skoda Fabia Monte Carlo Πανελλήνια πρεμιέρα. Skoda Kodiaq Scout.

VW: Νέο VW Touareg.

Volvo: Νέο Volvo V60. Νέο Volvo XC40.

Στην έκθεση «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018», έχουν δηλώσει συμμετοχή, η πλειονότητα των αυτοκινητοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά: Abarth, Alfa Romeo, BMW, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Ford, Hyundai, Jeep, Kia, Mercedes, MINI, Nissan, Renault, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Volkswagen και Volvo.

Στην έκθεση περιλαμβάνεται και το After Market, με εξοπλισμό συνεργείων και ό,τι αφορά τη συντήρηση και την επισκευή του αυτοκινήτου, τα ανταλλακτικά καθώς και τα αξεσουάρ. Παράλληλα, οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν την δυνατότητα για δωρεάν test drive.

Η EKO, στο πλαίσιο της έκθεσης αυτοκινήτου συμμετέχει και με δύο υπερσύγχρονα περίπτερα παρουσιάζοντας όλη τη σειρά των τεχνολογικά προηγμένων καυσίμων και λιπαντικών της. Η ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου ΕΛΠΕ, με το μεγαλύτερο δίκτυο πρατηρίων στην ελληνική επικράτεια ,το οποίο αριθμεί πάνω από 900 πρατήρια, είναι μέγας χορηγός ονόματος της έκθεσης.

Βασικός χορηγός της έκθεσης είναι η FISIKON που στηρίζει την αυτοκίνηση και φροντίζει για λιγότερη ρύπανση στο περιβάλλον χρηματοδοτώντας για αγορές αυτοκινήτων στην διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ημερίδες που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της έκθεσης με θέμα «Αυτοκίνητο και περιβάλλον» και «Ηλεκτρικά αυτοκίνητα και εναλλακτικές μορφές ενέργειας».

 

Προηγούμενο άρθροΜπερδεμένο μήνυμα από τη Γαλλία με τους φόρους για τις εκπομπές
Επόμενο άρθροΝέο Jeep Renegade MY2019