Η ARC Europe και η EVBox υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας για την προσφορά υποστήριξης σε ηλεκτρικά οχήματα (EV) στους σταθμούς φόρτισης σε όλη την Ευρώπη. Με αυτόν τον τρόπο, οι δύο εταιρείες επιθυμούν να ενισχύσουν τη συνεχιζόμενη ροπή προς την ηλεκτρική κινητικότητα.

Η ARC Europe είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής υπηρεσιών οδικής βοήθειας B2B στην Ευρώπη. Η EVBox είναι παγκόσμιος ηγέτης στους σταθμούς φόρτισης EV. Η συνεργασία τους στοχεύει στην παροχή τεχνικής υποστήριξης 24/7 στους πελάτες της EVBox σε όλη την Ευρώπη – αρχικά στις τρεις χώρες του Benelux και σε τέσσερις σκανδιναβικές χώρες, αλλά από το 2020 και στις πέντε μεγάλες αγορές της ΕΕ.

Η ARC Europe θα ενισχύσει τις δυνατότητες των τηλεφωνικών της κέντρων, προκειμένου να παρέχει εξ αποστάσεως τεχνολογική υποστήριξη στους πελάτες της EVBox στους σταθμούς φόρτισης, ενώ παράλληλα θα παρέχει πανευρωπαϊκή υποστήριξη χρησιμοποιώντας έμπειρους ειδικούς EV.

“Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν την οδήγηση ηλεκτρικών οχημάτων, το σωστό σέρβις και η οδική υποστήριξη καθίστανται κρίσιμες για την προσφορά μας. Η ευρωπαϊκή μας συνεργασία με την ARC Europe μάς επιτρέπει να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών μας”, δήλωσε ο Kristof Vereenooghe, CEO της EVBox.

“Θα προσφέρουμε επίσης οδική βοήθεια με τις κινητές μονάδες μας φόρτισης”, προσθέτει ο Stefano Sarti, Διευθύνων Σύμβουλος της ARC Europe Group. “Θα βοηθήσουμε τους οδηγούς EV της EVBox κατά την μετακίνηση από το σπίτι στο γραφείο, βοηθώντας έτσι τις αυτοκινητοβιομηχανίες και τις εταιρείες στόλου να εμπλουτίσουν την προσφορά προς τους πελάτες τους, εξασφαλίζοντας την ηρεμία τους”.

Η McKinsey έχει προβλέψει πως θα υπέρχουν 1 εκατομμύριο ιδιωτικοί και δημόσιοι φορτιστές EV στην Ευρώπη μέχρι το 2020 και 15 εκατομμύρια μέχρι το 2030.

Προηγούμενο άρθροΑύξηση 60% στις παγκόσμιες πωλήσεις των ελαστικών LASSA
Επόμενο άρθροΤο νέο Audi Q7 περνά σε άλλο επίπεδο!