Η  Σπανός ΑΕ – μέλος του επίσημου δικτύου Εμπόρων και Επισκευαστών BMW και MINI – είναι η μοναδική εταιρεία στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου που αποκτά διαπιστευμένη πιστοποίηση BMW Classic για υπηρεσίες αναπαλαίωσης και επισκευή κλασικών μοντέλων BMW.

Το BMW Group Hellas αναγνωρίζει τη σταθερή αφοσίωση που επιδεικνύει το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων και επιβραβεύει πρακτικές που προάγουν την εξυπηρέτηση και αυξάνουν την ικανοποίηση των πελατών του. Όμως πέρα από τη συμβολή τους στην εμπορική επιτυχία του Ομίλου, οι συνεργάτες του δικτύου διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο και στον τομέα των ιστορικών και κλασικών αυτοκινήτων BMW και βραβεύονται για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους. Σε αυτή την ειδική κατηγορία εντάσσεται η Σπανός ΑΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2021 είναι μία ξεχωριστή χρονιά για τη Σπανός ΑΕ, δεδομένου ότι γιορτάζει 50 χρόνια από την ίδρυσή της. Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία, επενδύει σε εγκαταστάσεις, νέες συνεργασίες, τεχνογνωσία και στον ανθρώπινο παράγοντα με στόχο να παρέχει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες με επίκεντρο τον πελάτη.

Την Πιστοποίηση BMW Classic απένειμε ο Andreas Sieben, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Hellas, στον Γιώργο Σπανό, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Σπανός ΑΕ στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Η πιστοποίηση αποτελεί εγγύηση για παροχή υψηλού επιπέδου προϊόντων και υπηρεσιών και άριστη εξυπηρέτηση πελατών BMW, που συνιστά πρωταρχική προτεραιότητα του Ομίλου.

 

Προηγούμενο άρθροΗ νέα πρόκληση για την αυτοκινητοβιομηχανία
Επόμενο άρθροΒιώσιμη μελλοντική κοινότητα από την Nissan στην Ιαπωνία