Αποκαλύφθηκε η δεύτερη εικόνα της νέας Lancia Ypsilon, που θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο στο Μιλάνο.

Δείχνει το εμπρόσθιο μέρος του αυτοκινήτου, με τη χαρακτηριστική ιστορική μάσκα, που προβάλλεται στο μέλλον με τρεις ακτίνες φωτός που αγκαλιάζουν το λογότυπο της Lancia.

«Σήμερα, με τη δεύτερη εικόνα, αποκαλύπτουμε το εμπρόσθιο μέρος της New Lancia Ypsilon, με τη χαρακτηριστική ιστορική μάσκα, τον κάλυκα, που προβάλλεται στο μέλλον μέσω τριών ακτίνων φωτός, καθιστώντας το εμβληματικό, αξιομνημόνευτο και ορατό από μακριά. Πάνω από τον «κάλυκα» υπάρχει το Lancia, και αυτό θα σηματοδοτεί το εμπρόσθιο μέρος και των τριών νέων μοντέλων της μάρκας: ένας «κάλυκας φωτός» που αγκαλιάζει το όνομα και προσδιορίζει ξεκάθαρα την ταυτότητα της Lancia. οδηγώντας την στην ηλεκτρική κινητικότητα», δήλωσε ο Luca Napolitano, CEO της μάρκας Lancia.

Από αριστερά, L. Napolitano CEO της Lancia και L. Fuso CEO της Cassina

Η νέα επιγραφή της Lancia από ανοξείδωτο ατσάλι διακρίνεται από την αυθεντική γραμματοσειρά εμπνευσμένη από τον κόσμο της μόδας και δηλώνει τη νέα ηλεκτρική εποχή της μάρκας. Το εμπρόσθιο μέρος, εμπνευσμένο από τη Lancia Beta Montecarlo, θα είναι γυαλιστερό μαύρο, για να τονίζεται η επιγραφή Lancia, όπως στο Concept Lancia Pu+Ra HPE.

Η αποκάλυψη του μοντέλου έχει προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο του 2024, με την αποκλειστική New Lancia Ypsilon Cassina Limited Edition. Με κινητήρα 100% BEV, διαθέσιμο σε 1.906 αριθμημένα και πιστοποιημένα αντίτυπα, το μοντέλο αυτό αποτελεί το πρώτο βήμα αναγέννησης της μάρκας, με ξεκάθαρη και φιλόδοξη ταχεία στρατηγική ηλεκτροκίνησης, σύμφωνα με το στρατηγικό σχέδιο «Dare Forward» της Stellantis και την υποστήριξη της Free2move Charge με ενσωματωμένο οικοσύστημα φόρτισης 360°.

Η πρώτη εικόνα της Lancia Ypsilon, με το tavolino, παρουσιάστηκε στις 27 Νοεμβρίου 2023, στην 117η επέτειο της μάρκας. “Χάρη στη συνεργασία με την Cassina, αυτό το αυτοκίνητο συμβολίζει την απόλυτη έκφραση οικειότητας ενός αυτοκινήτου Lancia, με έμφαση στη λεπτομέρεια, τα υλικά, τα χρώματα και τους χώρους, με το πρώτο “tavolino” αυτοκινήτου που θα σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας, όπου κι αν βρίσκεστε», δήλωσε, τότε ο Luca Napolitano.

Προηγούμενο άρθροDacia Spring Electric 65, το πιο φθηνό ηλεκτρικό της αγοράς
Επόμενο άρθροΤο Range Rover Electric δοκιμάζεται