www.fleetnews.gr

Η Volvo Car Hellas ενημέρωσε σήμερα (7 Νοεμβρίου 2023) ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Νίκος Γιαννουσάς, αποφάσισε να αποχωρήσει και δεν εργάζεται πλέον σε αυτή.

Ο 54χρονος έμπειρος μάνατζερ, Νίκος Γιαννουσάς, με πολυετή επαγγελματική εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε διάφορες μάρκες του κλάδου, έχει εργαστεί κατά το παρελθόν και για άλλες εισαγωγικές εταιρείες αυτοκινήτων, όπως η Toyota και η Π. Πετρόπουλος. Ο κ. Γιαννουσάς ανέλαβε τα ηνία της Volvo Car Hellas τον Σεπτέμβριο του 2018 οδηγώντας την εταιρεία σε μια επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά.

Η Volvo Car Hellas στην ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον κ. Γιαννουσά για όλη τη συνεισφορά του κατά τα προηγούμενα πέντε έτη και του ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στα νέα του εγχειρήματα.

Edson Ishikawa (Φωτογραφία LinkedIn)

Μέχρι τον διορισμό νέου Διευθύνοντος Συμβούλου, καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου θα ασκεί ο Edson Ishikawa, Head of International Markets (Επικεφαλής Διεθνών Αγορών) για την περιοχή EMEA και νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας στην Ελλάδα. O κ. Ishikawa εργάζεται σε θέσεις ευθύνης στη Volvo από το 2005 και ανέλαβε την περιοχή EMEA το 2013. Κατά το παρελθόν έχει επίσης διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος της Volvo στην Πορτογαλία.

Προηγούμενο άρθροΟι κατασκευαστές EV και τα ελαστικά Continental
Επόμενο άρθροBlack Friday με την υπογραφή της Peugeot