Το Διοικητικό Συμβούλιο της ALD όρισε πρόσφατα νέο μέλος του τον Frédéric Oudéa, με άμεση ισχύ μετά την παραίτηση της Karine Destre-Bohn.

Ο εκλογή του Frédéric Oudéa θα υποβληθεί προς έγκριση στην επόμενη Ετήσια Γενική Συνέλευση της ALD Automotive.

Η τοποθέτηση αυτή στοχεύει στην ενίσχυση το Διοικητικού Συμβουλίου της ALD, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της επερχόμενης ενοποίησης με την LeasePlan. Ο Frédéric Oudéa επέβλεψε την ανάπτυξη της ALD όλα αυτά τα χρόνια εντός του ομίλου της Societe Generale, καθώς και την εξαγορά της LeasePlan.

Τα καθήκοντα του Frédéric Oudéa ως CEO και Μέλους ΔΣ της Société Générale θα λήξουν στην επόμενη Ετήσια Γενική Συνέλευση, τον Μάιο του 2023.

Ο Diony Lebot, Αναπληρωτής CEO της Societe Generale και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ALD, σχολίασε: «Είμαι ευτυχής που ο Frédéric Oudéa συμφώνησε να γίνει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και, εάν εγκριθεί από την Γενική Συνέλευση, να συνεχίσει να υποστηρίζει τη στρατηγική ανάπτυξη της ALD τα επόμενα χρόνια. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω θερμά την Karine Destre-Bohn, όχι μόνο για τη συμβολή και την υποστήριξή της ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου τα τελευταία 11 χρόνια, αλλά και για τη συμβολή της στην ανάπτυξη της ALD ως Chief Financial Officer της ALD Automotive Γαλλίας από το 2003 έως το 2008, μετά την εξαγορά της Hertz Lease από την ALD το 2003 και ως Γενική Γραμματέας της ALD μέχρι το 2010, πριν συνεχίσει την καριέρα της στη Societe Generale. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Frédéric Oudéa και το Διοικητικό Συμβούλιο, από κοινού με την ηγετική ομάδα της ALD, για να υποστηρίξουμε την επερχόμενη ενσωμάτωση της LeasePlan και να ξεκινήσουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ανάπτυξη της εταιρείας, με την συγχωνευμένη εταιρεία σε ιδανική θέση για να ηγηθεί του μετασχηματισμού στον κλάδο κινητικότητας”.

Προηγούμενο άρθροΤο νέο DS 7 έφτασε στην ελληνική αγορά
Επόμενο άρθροΟ Ludovic Basset ενισχύει την ομάδα της GM στην Ευρώπη