ALD και Wheels συνεργάζονται με την Shouqi Car Rental & Leasing
Υπογράφηκε συμφωνία συνεργασίας των ALD και Wheels με την Shouqi Car Rental & Leasing για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων χρηματοδοτικής μίσθωσης στην Κίνα

Οι εταιρείες ALD και Wheels, που δημιούργησαν μια Παγκόσμια Συμμαχία πριν από 10 χρόνια, ανακοίνωσαν μια νέα συμφωνία συνεργασίας με την Shouqi Car Rental & Leasing (Shouqi) στην Κίνα, από τις 12 Μαΐου 2020.

Ως μέρος της στρατηγικής τους για αύξηση της κάλυψης στην Ασία, η ALD-Wheels θα συνεργαστεί με την Shouqi στην παροχή υπηρεσιών χρηματοδοτικής μίσθωσης και διαχείρισης στόλου σε παγκόσμιες εταιρείες στην Κίνα.

Η εταιρική σχέση περιλαμβάνει ανταλλαγές, κοινή συμμετοχή σε παγκόσμιους διαγωνισμούς στόλου, ολοκληρωμένες υπηρεσίες στόλου όπως παροχή καυσίμων, ασφάλιση, διαχείριση ατυχημάτων και συνολική υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένων διαφανών εμπορικών όρων και παγκόσμιων αναφορών στόλου χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα ALDNet.com.

Αυξάνοντας τις εμπορικές συμμαχίες της με συναφείς επιχειρήσεις σε γεωγραφικές περιοχές όπου οι ALD και Wheels δεν έχουν άμεση παρουσία, η παγκόσμια συμμαχία επιτρέπει στους πελάτες της να έχουν πρόσβαση σε 13 επιπλέον χώρες, εκπροσωπώντας 56 χώρες συνολικά, μέσω ενός δικτύου συντονισμένων συνεργασιών. Είναι, έτσι το ευρύτερο διεθνές δίκτυο στην αγορά leasing αυτοκινήτων.

“Μετά την πρόσφατη έξοδό μας από την κινεζική αγορά, όπως αναμενόταν, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με την Shouqi. Ως κορυφαίος παίκτης στην αγορά, η Shouqi παρέχει καλής ποιότητας υπηρεσίες πλήρους χρηματοδοτικής μίσθωσης για τους παγκόσμιους πελάτες μας στην Κίνα, ενώ προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά λύσεων κινητικότητας, προσαρμοσμένες συμβουλές και συνεπείς λύσεις αναφοράς”, δήλωσε ο Tim Albertsen, CEO της ALD.

“Η Shouqi είναι ένας αξιόπιστος και επικεντρωμένος στον πελάτη πάροχος διαχείρισης στόλου με ισχυρή παρουσία στην Κίνα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να την καλωσορίσουμε στη Συμμαχία”, δήλωσε ο Dan Frank, Πρόεδρος και CEO της Wheels. “Διατηρώντας την κάλυψη στην Κίνα καθώς επεκτείνουμε την προσέγγισή μας σε ολόκληρη την Ασία εξασφαλίζουμε απρόσκοπτη εξυπηρέτηση για τους παγκόσμιους πελάτες μας”.

“Ως κορυφαία εταιρεία leasing αυτοκινήτων στην Κίνα, η Shouqi είναι στην ευχάριστη θέση να συμμετάσχει στην ALD & Wheels Global Alliance που ιδρύθηκε πριν από 10 χρόνια από γνωστές εταιρείες χρηματοδοτικής μίσθωσης. Στο πλαίσιο της Συμμαχίας μπορούμε να μοιραστούμε την εμπειρία του κλάδου και να παρέχουμε υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες αυτοκινήτων σε παγκόσμιους εταιρικούς πελάτες”, δήλωσε ο Junwei Yang, Πρόεδρος της Shouqi.

Με άμεση παρουσία σε 43 χώρες, η ALD είναι αυτή τη στιγμή παρούσα στην Ασία μέσω της θυγατρικής της στην Ινδία, όπου παρέχει πλήρεις υπηρεσίες leasing και fleet management για πάνω από μια δεκαετία. Στα τέλη Μαρτίου 2020, ο συνολικός στόλος της ALD ανερχόταν σε 1,78 εκατομμύρια οχήματα τα οποία διαχειρίζεται παγκοσμίως. Πρόσφατα, η ALD και η Mitsubishi UFJ Lease & Finance Company Limited ανακοίνωσαν την ίδρυση της πρώτης κοινοπραξίας τους στη Μαλαισία, καθώς και συμφωνία συνεργασίας με τη Mitsubishi Auto Leasing Corporation για την παροχή υπηρεσιών χρηματοδοτικής μίσθωσης και διαχείρισης στόλου σε παγκόσμιες εταιρείες στην Ιαπωνία, ως μέρος της κοινής στρατηγικής τους στη Νοτιοανατολική Ασία.

 

Προηγούμενο άρθροΤο All-new Renault CAPTUR 2ης γενιάς είναι εδώ
Επόμενο άρθροNέα υπηρεσία BMW Online Sales Locator