Η ALD και η Wheels υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας με τη Mitsubishi Auto Leasing Corporation για την επέκταση της παγκόσμιας κάλυψης στην Ιαπωνία

Οι εταιρείες leasing οχημάτων και διαχείρισης στόλου ALD και Wheels, που σχημάτισαν μια διεθνή συμμαχία προ 10ετίας, υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας με την Mitsubishi Auto Leasing Corporation (MAL) για την Ιαπωνία, στο πλαίσιο επέκτασης της κάλυψης στην Ασία.

Αυτά τα νέα έρχονται λίγo μετά την ανακοίνωση της έναρξης αρχικής κοινοπραξίας μεταξύ της ALD και της Mitsubishi UFJ Lease & Finance Company Limited στη Μαλαισία, προς δημιουργία επιχείρησης μίσθωσης και διαχείρισης στόλου πολλαπλών μαρκών.

Σε αυτή τη νέα ιαπωνική συμφωνία, οι εταίροι θα συνεργαστούν για την εξυπηρέτηση διεθνών εταιρειών στην Ιαπωνία. Η συνεργασία αυτή περιλαμβάνει την κοινή συμμετοχή σε διεθνείς διαγωνισμούς στόλου, υπηρεσίες στόλου όπως παροχή καυσίμων, ασφάλιση, διαχείριση ατυχημάτων, τηλεματική και αναφορές στόλου βάσει της διεθνούς πλατφόρμας ALDNet.com.

Εξυπηρέτηση διεθνών εταιρειών

Tim Albertsen, CEO της ALD

“Η Ιαπωνία είναι μια πολύ μεγάλη αγορά υπηρεσιών εταιρικής μίσθωσης και διαχείρισης στόλου, όπου οι πελάτες μας αναζητούν βελτιωμένες υπηρεσίες και συνεπή προσέγγιση ειλικρινούς συνεργασίας και υποστήριξης εκθέσεων και εξοικονόμησης TCO. Πιστεύουμε πως η ισχυρή πελατειακή βάση της MAL, η ποιότητα των υπηρεσιών και η στρατηγική διεθνοποίησης τις καθιστούν εξαιρετικούς συνεργάτες για την εξυπηρέτηση των πελατών στην Ιαπωνία”, λέει ο Tim Albertsen, CEO της ALD.

Dan Frank, Πρόεδρος και CEO της Wheels Inc

“Αυτή η νέα συνεργασία με την MAL στην Ιαπωνία αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για τους διεθνείς πελάτες μας, για τους οποίους η συγκεκριμένη αγορά έχει μεγάλη σημασία για τον παγκόσμιο στόλο τους. Είμαστε ευτυχείς που μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις αξιόπιστες υπηρεσίες στόλου της MAL”, λέει ο Dan Frank, Πρόεδρος και CEO της Wheels Inc. “Το αυξανόμενο αποτύπωμα της Συμμαχίας στην Ασία με τη δραστηριοποίηση στη Μαλαισία ενισχύει την ηγετική μας θέση στη γεωγραφική κάλυψη που μπορούμε να προσφέρουμε”.

Keiichi Toma, Πρόεδρος της MAL

“Μελετάμε τη δραστηριότητα της  μέσω της International Key Accounts για σχεδόν ένα χρόνο και πιστεύουμε ότι η καινοτόμος προσέγγισή τους θα αποτελέσει βασικό παράγοντα διαφοροποίησης για τη MAL όσον αφορά στην εξυπηρέτηση των αναγκών διεθνών εταιρειών στην Ιαπωνία. Στο πρόσφατα ανακοινωθέν “Σχέδιο Μεσοπρόθεσμης Διαχείρισης MAL 2021”, προβλέπουμε πως η MAL θα εξελιχθεί σε μια Εταιρεία Υπηρεσιών Κινητικότητας. Η νέα σχέση με την ALD και τη Wheels όχι μόνο θα επιτρέψει στην MAL να αξιοποιήσει την τεχνογνωσία και το παγκόσμιο δίκτυό τους και να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και νέα αξία σε διεθνείς πελάτες στην Ιαπωνία, αλλά και θα την υποστηρίξει στην προσπάθειά της να αναπτυχθεί ως εταιρεία παροχής υπηρεσιών παγκόσμιας κινητικότητας”, δήλωσε ο Keiichi Toma, Πρόεδρος της MAL.

Προηγούμενο άρθροΕπέκταση εγγύησης σε όλα τα μοντέλα της FCA
Επόμενο άρθροΗ συνεργασία της Peugeot με την Focal