Η ALD Automotive I LeasePlan στην Ελλάδα γιόρτασε το Πάσχα με δράσεις κοινωνικής προσφοράς σε συνεργασία με σχετικές οργανώσεις.

Η εταιρική υπευθυνότητα βρίσκεται στην καρδιά της στρατηγικής της ALD Automotive I LeasePlan και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας της, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίωση της εταιρείας στην Ελλάδα.

Με αφορμή τις φετινές γιορτές του Πάσχα, η εταιρεία υλοποίησε δύο σημαντικές δράσεις με στόχο την προσφορά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Σε συνεργασία με την μη κερδοσκοπική οργάνωση “Μαζί για το Παιδί“, εθελοντικά, οι εργαζόμενοι κατασκεύασαν 220 χειροποίητες  λαμπάδες γεμάτες χαρά και ελπίδα, οι οποίες μαζί με εορταστικά σοκολατένια αυγά και τσουρεκάκια προσφέρθηκαν σε ορφανοτροφεία, φέρνοντας φως και χαμόγελο στα παιδιά.

Επίσης, ένωσε τις δυνάμεις της με το Δείπνο Αγάπης και το Reserved catering σε μια σημαντική δράση εθελοντισμού. Τέσσερις εθελοντικές ομάδες και πάνω από 30 εθελοντές μαγείρεψαν και μοίρασαν 350 γεύματα σε άστεγους συνανθρώπους μας. Μια όμορφη ομαδική πράξη αλληλεγγύης που μας υπενθυμίζει τη δύναμη της συλλογικής προσπάθειας και την αξία της προσφοράς!

Η εταιρεία υιοθετεί δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας ως ένδειξη της δέσμευσής της προς την κοινωνία. Πιστεύει ακράδαντα ότι η επιτυχία της οφείλεται στην κοινωνία και γι’ αυτό επιθυμεί να ανταποδώσει με κάθε δυνατό τρόπο.

Πρόκειται για πρωτοβουλίες που αγγίζουν ένα ευρύ φάσμα και επικεντρώνονται σε βασικούς τομείς, όπως η προστασία του περιβάλλοντος και η κοινωνική συμπερίληψη. Η ALD Automotive I LeasePlan δεν διστάζει να αφιερώνει πόρους, χρόνο και τεχνογνωσία, στηρίζοντας οργανισμούς και φορείς που αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο.

Παράλληλα, η εταιρεία φιλοδοξεί να εμπνεύσει και άλλες επιχειρήσεις να υιοθετήσουν μια αντίστοιχη κουλτούρα συνεισφοράς. Αναγνωρίζει πως η συλλογική δράση και η αλληλεγγύη αποτελούν τα κλειδιά για την οικοδόμηση ενός πιο δίκαιου και βιώσιμου κόσμου.

Προηγούμενο άρθροRenault Group, ναι στην αυτόνομη οδήγηση των ΜΜΜ
Επόμενο άρθροΔΕΗ blue – Visa, προνόμια για οδηγούς EV