Το νέο Nissan Magnite, ένα σύγχρονο και κομψό SUV, παρουσιάστηκε στην Ινδία, όπου θα κατασκευάζεται και θα διατίθεται. Ενσωματώνει πρωτοποριακές τεχνολογίες και προσφέρει βελτιωμένη απόδοση και ενισχυμένη ασφάλεια. Η παρουσίασή του αποτελεί μέρος της στρατηγικής της Nissan για την ανάδειξη της Ινδίας ως παραγωγικού κέντρου στο πλαίσιο του μεσοπρόθεσμου σχεδίου της ARC.

Η Nissan στοχεύει να εξάγει σχεδόν 100.000 μονάδες του Magnite σε περισσότερες από 65 αγορές έως το 2026, προσφέροντας τη μεγαλύτερη κάλυψη στην Αφρική, Μέση Ανατολή, Ινδία και Ωκεανία.

Το Magnite ξεχωρίζει για την εντυπωσιακή εξωτερική του σχεδίαση με LED φώτα, ζάντες αλουμινίου και ράγες οροφής. Στο εσωτερικό, περιλαμβάνονται πλήθος λειτουργιών όπως η ασύρματη συνδεσιμότητα Apple CarPlay και το Android Auto, η ασύρματη φόρτιση και ο ρυθμιζόμενος φωτισμός με δυνατότητα επιλογής τεσσάρων χρωμάτων. Επιπλέον, νέες λειτουργίες όπως η εκκίνηση κινητήρα εξ αποστάσεως και ο ιονιστής αέρα βελτιώνουν την εμπειρία των επιβατών.

Ο κινητήρας 1.0 λίτρων με υπερτροφοδότηση εξασφαλίζει αποδοτική και ευέλικτη απόδοση, ενώ το Around View Monitor διευκολύνει τον οδηγό στο παρκάρισμα. Παρά το συμπαγές του μέγεθος, το Magnite μπορεί να φιλοξενήσει έως πέντε επιβάτες, καθιστώντας το ιδανικό για την πόλη.

Η Nissan στοχεύει να επεκτείνει τις εξαγωγές του Magnite σε περισσότερες από 45 αγορές με οδήγηση στην αριστερή πλευρά από το 2025, καθιστώντας την Ινδία σημαντικό εξαγωγικό κέντρο μαζί με το Ηνωμένο Βασίλειο.

Προηγούμενο άρθροRenault Twingo E-Tech: Kάτω από 20.000 €
Επόμενο άρθροΑνταγωνιστικά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα παρά τη μείωση των επιδοτήσεων