Η Stellantis θα συμμετάσχει στην 90η έκθεση Mondial de l’Auto / Paris Motor Show 2024, 14 – 20 Οκτωβρίου 2024, με τις μάρκες της Citroën, Peugeot και Alfa Romeo και με το ντεμπούτο της κινεζικής Leapmotor.

Συνολικά θα εκτεθούν 26 μοντέλα, με πέντε παγκόσμιες πρεμιέρες.

Η παρουσία της Stellantis στην Mondial de l’Auto / Paris Motor Show 2024, θα περιλαμβάνει:

Την Peugeot, που θα παρουσιάσει την αμιγώς ηλεκτρική γκάμα της, την μεγαλύτερη της ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας και την δέσμευσή της στην τεχνολογική καινοτομία. Το νέο Peugeot E-408 θα παρουσιαστεί σε παγκόσμια πρεμιέρα, συμπληρώνοντας τη γκάμα δώδεκα ιδιαιτέρως αποδοτικών αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων της μάρκας (συμπεριλαμβανομένων εννέα επιβατικών και τριών επαγγελματικών οχημάτων). Θα παρουσιαστούν επίσης οι εκδόσεις Long Range των E-3008 και E-5008 fastback SUV, με αυτονομία 700 και 668 χλμ αντιστοίχως, την καλύτερη στην κατηγορία τους. Η μάρκα θα παρουσιάσει δύο σημαντικές τεχνολογικές καινοτομίες: το INCEPTION concept και το επαναστατικό τιμόνι HYPERSQUARE, από κοινού με έναν μοναδικό προσομοιωτή. Θα είναι επίσης παρούσα στο La Seine Musicale, στη Boulogne Billancourt, όπου θα υπάρχει κέντρο δοκιμαστικής οδήγησης για όλη τη γκάμα.

Την Citroën, που θα παρουσιάσει την πλήρως ανανεωμένη γκάμα της με τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες της βασικής ευρωπαϊκής κατηγορίας. Θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τα C3 και C3 Aircross, που θα είναι προσβάσιμα στο κοινό. Η πρωτοπόρος μικροκινητικότητας με το Ami, θα διαθέτει στο περίπτερό της έναν Πύργο Ami για να γιορτάσει τα τέσσερα χρόνια επιτυχίας στη Γαλλία και σε πολλές ευρωπαϊκές αγορές. Η Citroën Studio, σε συνεργασία με το YouTube, θα φιλοξενεί επισκέπτες και θα διεξάγει συνεντεύξεις και διαδικτυακές ραδιοφωνικές εκπομπές με εμπειρογνώμονες, ανθρώπους του πνεύματος και δημοσιογράφους.

Η Alfa Romeo θα επιστρέψει στο Paris Motor Show παρουσιάζοντας την πλήρη γκάμα της, με την πρεμιέρα του νέου σπορ Junior VELOCE 280CV και την παγκόσμια προεπισκόπηση της έκδοσης IBRIDA. Οι επισκέπτες θα δουν επίσης την παγκόσμια προεπισκόπηση του μοντέλου Tonale 2025 με νέα συστήματα και το εμβληματικό 33 Stradale Fuoriserie, που θα παραχθεί σε μόλις 33 αντίτυπα. Επίσης θα παρουσιαστεί η Giulia Quadrifoglio SuperSport, η περιορισμένη έκδοση προς τιμήν της σπορ παράδοσης της Alfa Romeo με τολμηρό ανανεωμένο λογότυπο Quadrifoglio, σε μαύρο χρώμα για πρώτη φορά στα 100 και πλέον χρόνια ιστορίας της.

Η Leapmotor θα παρουσιάσει τις τεχνολογικά προηγμένες, προσιτές λύσεις ηλεκτρικής κινητικότητας. Ο ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Zhu Jiangming, από κοινού με τον CEO της Stellantis, Carlos Tavares, θα παρουσιάσουν το νέο SUV B10 κατηγορίας C, επεκτείνοντας την γκάμα προϊόντων στην Ευρώπη. Το μοντέλο είναι το πρώτο παγκοσμίως που βασίζεται στη νέα πλατφόρμα B της Leapmotor και αποτελεί σημαντικό βήμα στη στρατηγική ανάπτυξη της εταιρείας στην περιοχή, παρέχοντας την προηγμένη τεχνολογία της σε ευρύτερο κοινό. Θα παρουσιαστούν επίσης το C10 και το T03.

Ο CEO της Stellantis, Carlos Tavares, θα απευθύνει κεντρική ομιλία κατά τη διάρκεια του Paris Automotive Summit, στις 15 Οκτωβρίου.

Προηγούμενο άρθροΣυνεργασία Samsung Electronics με τις Hyundai Motor και Kia
Επόμενο άρθροΥποσχόμενο μέλλον για τις εταιρείες φόρτισης EV