Δυναμικό παρών με εντυπωσιακά νέα μοντέλα πρόκειται να δώσει η ΜΙΝΙ στην έκθεση Αυτοκινήτου «Auto Athina 2024» που θα διεξαχθεί από τις 5 – 13 Οκτωβρίου 2024 στο υπερσύγχρονο διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Πανελλαδική Πρεμιέρα στην «Auto Athina 2024» θα πραγματοποιήσει το νέο MINI Aceman που είναι το πρώτο crossover στην κατηγορία των πολυτελών μικρών αυτοκινήτων. Το νέο μοντέλο συνδυάζει compact εξωτερικές διαστάσεις με τον μέγιστο δυνατό χώρο για τους επιβάτες και αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης. Με την χαρακτηριστική του εκφραστικότητα, το νέο MINI Aceman είναι ο τέλειος καθημερινός σύντροφος για όσους επιθυμούν ένα προσωπικό μέσο έκφρασης στις μετακινήσεις τους.

Έντονη παρουσία στην έκθεση θα έχει το νέο αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper. Το 3θυρο μοντέλο υπογραμμίζει την παράδοση της μάρκας με τη χαρακτηριστική σχεδίαση MINI συμβολίζοντας ταυτόχρονα τη μετάβαση σε αμιγώς ηλεκτρικό μέλλον. Η ηλεκτρική αίσθηση go-kart και μία μοναδική ψηφιακή εμπειρία προάγουν το DNA της MINI σε εντελώς νέο επίπεδο. Το μοντέλο διατίθεται στις εκδόσεις Cooper E και Cooper SE με εξαιρετικές επιδόσεις και αυτονομία.

Το νέο 5θυρο MINI Cooper θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό. Η μεγαλύτερη έκδοση αμαξώματος του αυθεντικού MINI Cooper προσφέρει τη χαρακτηριστική διασκεδαστική οδήγηση και την ευελιξία που συνοδεύει όλα τα μοντέλα της μάρκας με δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο αποδοτικών κινητήρων βενζίνης.

Από το περίπτερο της μάρκας δεν θα μπορούσε να λείψει το μεγαλύτερο σε μέγεθος νέο MINI Countryman. Το δημοφιλές SAV που αποτελεί success story για τη μάρκα, διαθέτει απαράμιλλο off-road χαρακτήρα, κορυφαίους χώρους, πλούσιο βασικό εξοπλισμό και διατίθεται με κινητήρες mild hybrid, βενζίνης και diesel, και ως αμιγώς ηλεκτρικό με δύο διαφορετικές εκδόσεις.

Προηγούμενο άρθροΗ Kia στην Auto Athina 2024 παρουσιάζει το EV3