Από τις 20 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, ο Αριστείδης Αραβανής ανέλαβε  πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Kosmocar, στο πλαίσιο εναλλαγής θέσεων στο Δ.Σ. της εταιρείας.

Ο μέχρι τότε πρόεδρος, Παναγιώτης Μπερνίτσας, παραμένει Μέλος του Δ.Σ. και, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, “ευχαριστεί θερμά όλα τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα στελέχη της Kosmocar για την άψογη και συνεχιζόμενη συνεργασία”.

“Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τον κ. Μπερνίτσα για τη συνδρομή του στη λειτουργία της Εταιρείας, προσβλέποντας στη συνέχιση της συνεργασίας τους”.

Ο κ. Αραβανής έχει πολυετή και εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στο κλάδο του αυτοκινήτου, έχοντας οδηγήσει και διατηρήσει στην κορυφή επί μακρόν τον οργανισμό (Toyota Ελλάς) του οποίου ηγείτο στη χώρα μας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση “Στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Αριστείδη Αραβανή ανατίθεται η ευθύνη του σχεδιασμού και της παρακολούθησης της εμπορικής στρατηγικής της Kosmocar και του Δικτύου της”.

“Είμαστε σίγουροι ότι ο νέος Πρόεδρος, με την αμέριστη συνδρομή όλων του Μελών του Δ.Σ. και την αποδεδειγμένα διορατική εμπορική αντίληψη και κορυφαία στρατηγική σκέψη του, θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για όλους, προκειμένου να καταστήσουμε την Kosmocar και το Δίκτυο της, τον αδιαφιλονίκητο ηγέτη κινητικότητας στην Ελλάδα”.

Το fleetnews.gr εύχεται τον κ. Αραβανή, καλή επιτυχία και στα νέα του καθήκοντα.

Προηγούμενο άρθροCUPRA Terramar, άρχισε η παραγωγή του στο Γκιόρ
Επόμενο άρθροΟλοκληρώθηκε το “Škoda Let’s Explore Together”