Η Ayvens υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας (MoU) με την BYD, προς υποστήριξη της διανομής ηλεκτρικών επιβατικών αυτοκινήτων και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων σε εταιρικούς και λιανικούς πελάτες στην Ευρώπη.

Το μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν οι Tim Albertsen, CEO του Ayvens Group και Stella Li, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος της BYD, κατά τη διάρκεια τελετής στα κεντρικά γραφεία της BYD στο Shenzhen της Κίνας, παρουσία του Wang Chuanfu, Προέδρου της BYD Company και άλλων εκπροσώπων των δύο εταιρειών.

Tim Albertsen, CEO του Ayvens Group και Stella Li, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος της BYD

«Η καινοτομία και η συνεργασία είναι βασικοί μοχλοί για την μετάβαση σε νέα ενεργειακά οχήματα. Η συνεργασία μας με την Ayvens αντανακλά το κοινό μας όραμα επιτάχυνσης της ανάπτυξης των ευρωπαϊκών αγορών NEV. Προσφέρουμε από κοινού ποικίλα, προσβάσιμα και ελκυστικά καινοτόμα προϊόντα, παρέχοντας κίνητρα για την ανάπτυξη φιλικών προς το περιβάλλον στόλων μίσθωσης. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η καινοτομία βιώσιμης τεχνολογίας της BYD εμπνέει το μέλλον της κινητικότητας και προσφέρει εξαιρετικές εμπειρίες EV, εκπληρώνοντας παράλληλα τους στόχους μείωσης των εκπομπών άνθρακα», δήλωσε ο Wang Chuanfu, Πρόεδρος της BYD.

«Με την BYD μας δεσμεύει η κοινή επιδίωξη προώθησης μεταφορών φιλικών προς το περιβάλλον για έναν πιο βιώσιμο κόσμο. Η BYD βρίσκεται στην πρώτη γραμμή ανάπτυξης νέων ενεργειακών οχημάτων και είμαστε ευτυχείς που ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την επέκταση της διαθεσιμότητας ηλεκτρικών οχημάτων στην Ευρώπη, καθώς και για περαιτέρω καινοτομίες σχετικά με τα ηλεκτρικά οχήματα και την τεχνολογία μπαταριών», δήλωσε ο Tim Albertsen, CEO του Ayvens Group.

Μέσω αυτής της συμφωνίας, οι διεθνείς και τοπικοί ευρωπαίοι εταιρικοί πελάτες της Ayvens θα έχουν πρόσβαση σε προσαρμοσμένες λύσεις στόλου ηλεκτρικών οχημάτων, από συμβουλευτικές υπηρεσίες και λειτουργική μίσθωση, έως ολοκληρωμένες υπηρεσίες φόρτισης για την πλήρη γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων της BYD.

Υπηρεσίες full-service leasing λευκής ετικέτας θα παρέχονται επίσης από την Ayvens σε ΜμΕ και ιδιώτες μέσω του δικτύου αντιπροσώπων της BYD. Οι υπηρεσίες λειτουργικής μίσθωσης θα είναι αρχικά διαθέσιμες στη Γαλλία, την Ολλανδία, το Βέλγιο και το Λουξεμβούργο ενώ προβλέπεται περαιτέρω επέκταση σε επιπλέον ευρωπαϊκές αγορές. Η Ayvens και η BYD θα διερευνήσουν περαιτέρω ευκαιρίες λιανικού εμπορίου, αναπτύσσοντας συνεργασίες λειτουργικής μίσθωσης λευκής ετικέτας, προς προώθηση της ηλεκτρικής κινητικότητας στην Ευρώπη.

Το Μνημόνιο θα επιτρέψει επίσης στις δύο εταιρείες τη συνεργασία μέσω προγραμμάτων κατάρτισης και πρωτοβουλιών ανταλλαγής γνώσεων για προώθηση της συνεχούς βελτίωσης και καινοτομίας σχετικά με τα νέα ενεργειακά οχήματα και την τεχνολογία μπαταριών.

Ως παγκοσμίως κορυφαίος κατασκευαστής οχημάτων νέας ενέργειας, η BYD είναι πρωτοπόρος στην καινοτομία βιώσιμης τεχνολογίας σε παγκόσμια κλίμακα. Με περισσότερα από 29 χρόνια τεχνογνωσίας, έχει καθιερωθεί ως ηγέτης στον κλάδο των ηλεκτρονικών, των αυτοκινήτων, της νέας ενέργειας και των σιδηροδρομικών μεταφορών. Οι λύσεις μηδενικών εκπομπών της BYD της επέτρεψαν να καταστεί βασικός παίκτης στη μετάβαση στα EV μέσω της πρωτοπόρου μπαταρίας Blade και της τεχνολογίας Super DM. Συγκεκριμένα, η BYD έχει ήδη λανσάρει επτά νέα μοντέλα (BYD TANG, BYD HAN, BYD ATTO 3, BYD DOLPHIN, BYD SEAL, BYD SEAL U και BYD SEAL U DM-i) στις κατηγορίες C έως E, συμπεριλαμβανομένων hatchback, sedan και SUV, για τις ποικίλες απαιτήσεις των ευρωπαίων πελατών. Μέχρι σήμερα, η BYD έχει πουλήσει συνολικά περισσότερα από 7,6 εκατομμύρια νέα ενεργειακά οχήματα.

Προηγούμενο άρθροAmpere: τεχνολογία LFP και λύσεις Cell-to-Pack
Επόμενο άρθροΤο παπί UM FLASH 125 LZ με τιμή 1750 ευρώ