90 χρόνια Jaguar με επετειακή έκδοση F-PACE

Η Jaguar γιορτάζει 90 χρόνια πρωτοποριακής σχεδίασης, επιδόσεων και καινοτομίας μεταβαίνοντας σε ένα αμιγώς ηλεκτρικό μέλλον, με επετειακή έκδοση ενός από τα πλέον επιτυχημένα οχήματά της – το πολυτελές SUV επιδόσεων F-PACE.

Σηματοδοτώντας το τελικό μοντέλο της F-PACE, η 90th Anniversary Edition (διαθέσιμη σε όλα τα μοντέλα εκτός της SVR) διαθέτει διακριτικά σήματα, με εξωτερικά στοιχεία R-Dynamic και διάφορες προαιρετικές επιλογές, όπως ειδικές ζάντες αλουμινίου, υαλοπίνακα διαχωρισμού, πανοραμική οροφή και τρισδιάστατη Surround Camera. Στο εσωτερικό, τα υποστηρικτικά σπορ καθίσματα με ραφές χρωματικής αντίθεσης, η επένδυση από έβενο με στοιχεία αλουμινίου διαμορφώνουν πολυτελές περιβάλλον.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν τις εκδόσεις S, SE και HSE με διάφορους κινητήρες – συμπεριλαμβανομένου ήπιου υβριδικού και ηλεκτρικού plug-in υβριδικού. Το τελευταίο προσφέρει έως 64 χλμ. (WLTP) ηλεκτρικής αυτονομίας και δυνατότητα ταχυφόρτισης DC από 0-80% σε μόλις 30 λεπτά.

Στην κορυφή της σειράς F-PACE, η SVR 575 Edition διαθέτει πανίσχυρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα V8 5,0 λίτρων και ενεργή εξάτμιση Variable Valve. Με ισχύ 575 PS και 700 Nm ροπής, μπορεί να επιταχύνει από τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,0 δευτερόλεπτα.

Διαθέτει μοναδικό αμάξωμα με βελτιωμένους προφυλακτήρες και εξωτερική εμφάνιση Black Pack.

Στο εσωτερικό, κλιματιζόμενα δερμάτινα καθίσματα Suedecloth και Windsor και διατίθενται επίσης καθίσματα από συνθετικό δέρμα. Το λογότυπο SVR κοσμεί το τιμόνι, με μοναδικά διακοσμητικά αλουμινίου.

Η F-PACE 90th Anniversary Edition και η SVR 575 Edition θα είναι διαθέσιμες για παραγγελία από τις 16 Μαΐου 2024 στη διεύθυνση www.jaguar.com

Προηγούμενο άρθροΟ Stefan Richmann επικεφαλής της MINI
Επόμενο άρθροΔύο νέες μονάδες BYD σε Μαρούσι και Κηφισό