Εγκαινιάστηκαν από τον Όμιλο Σφακιανάκη δύο νέες κάθετες μονάδες αυτοκινήτων BYD στο Μαρούσι και τον Κηφισό.

Ο Όμιλος Σφακιανάκη ανακοίνωσε την έναρξη πωλήσεων και παροχής υπηρεσιών after sales για τα αυτοκίνητα BYD σε δύο σημεία στο νομό Αττικής, στο Μαρούσι και στον Κηφισό. Οι νέες μονάδες σηματοδοτούν μια νέα εποχή για τον Όμιλο Σφακιανάκη και την BYD στην Ελλάδα, προσφέροντας στους λάτρεις της αυτοκίνησης μια μοναδική και ολοκληρωμένη εμπειρία, που ξεπερνά τα όρια της απλής αγοράς αυτοκινήτου.

«Η αγορά ενός αυτοκινήτου πρέπει να είναι μία μοναδική εμπειρία για τον πελάτη». Με αυτόν τον στόχο, όπως ανακοινώθηκε, ο Όμιλος Σφακιανάκη δημιούργησε δύο ξεχωριστούς χώρους, υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας, σε διαφορετικά σημεία του νομού Αττικής, που μοιράζονται όμως τις ίδιες αξίες.

Το εξειδικευμένο προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να καλωσορίσει τους επισκέπτες στην οικογένεια της BYD, να αναλύσει τις ανάγκες τους και να τους ξεναγήσει στην ευρεία γκάμα μοντέλων. Και επειδή η εύρεση του κατάλληλου αυτοκινήτου μπορεί να είναι μία αγχωτική διαδικασία για αρκετούς ανθρώπους, η ομάδα της BYD είναι έτοιμη να απαντήσει κάθε ερώτηση και να καθοδηγήσει τη συζήτηση, πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες του υποψήφιου αγοραστή, σε ένα περιβάλλον ηρεμίας, εξασφαλίζοντας την πλήρη ικανοποίησή του.

Στους εκθεσιακούς χώρους, βρίσκονται ήδη τα δύο πρώτα μοντέλα της BYD στην Ελλάδα, το compact μικρομεσαίο SUV BYD ATTO 3 (C-SUV), και το πολυτελές BYD SEAL (D-Sedan), ενώ θα ακολουθήσουν το προσεχές διάστημα το μικρομεσαίο αυτοκίνητο πόλης BYD DOLPHIN (C-Hatchback) και το ΒΥD SEAL U (D-SUV), το οποίο θα είναι διαθέσιμο τόσο σε έκδοση αμιγώς ηλεκτρική (BEV), όσο και σε έκδοση Plug-In Hybrid (PHEV).

Τα δύο πρώτα καταστήματα BYD στην Αθήνα στεγάζονται στη Λεωφ. Κηφισίας 57, Μαρούσι και στη Λεωφ. Αθηνών 173 & Λ. Κηφισού. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά τα νέα μοντέλα, να βιώσουν μία μοναδική οδηγική εμπειρία και να τοποθετήσουν τις παραγγελίες τους άμεσα, επιλέγοντας το πρόγραμμα απόκτησης που τους εξυπηρετεί καλύτερα.

Παράλληλα, η εμπειρία πελάτη ολοκληρώνεται από τις εξειδικευμένες υπηρεσίες συντήρησης, σε χώρους που είναι εξοπλισμένοι με τα πλέον σύγχρονα μέσα διάγνωσης και επισκευής και με τεχνικούς συμβούλους άψογα καταρτισμένους – με τη δέσμευση ότι θα διατηρούν το αυτοκίνητο του χρήστη πάντα σε κίνηση.

Τα εγκαίνια των νέων μονάδων BYD αποτελούν σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της παρουσίας της BYD στην Ελλάδα και την προώθηση της ηλεκτροκίνησης. Ο Όμιλος Σφακιανάκη δεσμεύεται να προσφέρει στους πελάτες του μια μοναδική εμπειρία, συνδυάζοντας τα υψηλής ποιότητας αυτοκίνητα με την άψογη εξυπηρέτηση πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πώληση.

Προηγούμενο άρθρο90 χρόνια Jaguar με επετειακή έκδοση F-PACE
Επόμενο άρθροΗ Leapmotor μέσω Stellantis στην Ευρώπη