Στο 21o Φεστιβάλ  NISMO,  η Nissan γιορτάζει 60 χρόνια  στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό. 

Όσοι παρακολουθήσουν το φετινό Φεστιβάλ της NISMO στο Fuji Speedway, θα γνωρίσουν θρυλικά αυτοκίνητα και οδηγούς της Nissan από την ένδοξη ιστορία της στο παγκόσμιο στερέωμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως και τι σχετικό  μας επιφυλάσσει το μέλλον.

Οι ομάδες και οι οδηγοί της Nissan θα συγκεντρωθούν στις 2 Δεκεμβρίου, μαζί με μερικά από τα καλύτερα αυτοκίνητα της 60χρόνης ιστορίας  της στα δρώμενα του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως επίσης και με τα τελευταία μοντέλα παραγωγής της NISMO. Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων, οι φίλοι της Nissan θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα Formula E στην πίστα της Ιαπωνίας, όπως και μια εντελώς νέα, δυναμική έκθεση οχημάτων EV.

Η Formula E αντιπροσωπεύει την πλευρά των επιδόσεων του Nissan Intelligent Mobility, του οράματος της  εταιρείας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα τροφοδοτούνται με ενέργεια, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο, θα παρουσιαστεί μόλις λίγες εβδομάδες πριν από το αγωνιστικό του ντεμπούτο,  στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

“Αν και δεν έχουμε ακόμα αγώνα της Formula  E στην Ιαπωνία, εντούτοις  είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δείξουμε την πλευρά της συναρπαστικής οδήγησης στους οπαδούς του Φεστιβάλ NISMO”, δήλωσε ο Takao Katagiri, Διευθύνων Σύμβουλος της NISMO και επικεφαλής της των δραστηριοτήτων της NISMO για τα επιβατικά αυτοκίνητα της  Nissan . “Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους οπαδούς των μηχανοκίνητων σπορ να παρακολουθήσουν από πρώτο χέρι πώς οι μηχανικοί της Nissan και της NISMO, μαθαίνουν μέσα από τους αγώνες να κατασκευάζουν αυτοκίνητα με περισσότερο πάθος και με  τεχνολογίες του Nissan Intelligent Mobility, που προσφέρουν στους πελάτες μας ανέσεις και ενθουσιασμό”.

Για να γιορτάσει  έξι δεκαετίες στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό,  ξεκινώντας από την νίκη στο Αυστραλιανό Ράλι  το 1958,  η Nissan θα έχει στο φεστιβάλ  περισσότερα από 50 αυτοκίνητα που έχουν αγωνιστεί ανά την Υφήλιο, αλλά και στην Ιαπωνία. Αυτοκίνητα ράλι από το 1950 έως το 1980, πρωτότυπα αυτοκίνητα από τη δεκαετία του 1990, σημερινά μοντέλα GT καθώς και η Formula E, είναι μερικά από τα θέματα που πλαισιώνουν το φετινό Φεστιβάλ της NISMO.

Προηγούμενο άρθροH συμμετοχή της ΜΑΝ στην έκθεση Transport Show 2018
Επόμενο άρθροΠλήρως ανανεωμένο το νέο Skoda Fabia