Απευθείας «σύνδεση» με το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού αποτελεί η παρουσία του νέου DS 3 Crossback στην Αυτοκίνηση-ΕΚΟ 2018 που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) από τις 10 έως τις 18 Νοεμβρίου. Αυτή θα είναι η επίσημη πρώτη πανελλήνια εμφάνιση του νέου μοντέλου της DS Automobiles.

Το DS 3 Crossback είναι ένα αυτοκίνητο που μπορεί να καλύψει με χαρακτηριστική άνεση μεγάλες αποστάσεις, προσφέροντας κορυφαία ποιότητα και πληρέστατο εξοπλισμό. Στα τεχνολογικά προτερήματά του, βρίσκουμε εφαρμογές που κάνουν τη διαφορά στην απαιτητική κατηγορία, δίνοντας στο DS 3 Crossback πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία για να ξεχωρίζει. Η αίσθηση της εκλεπτυσμένης άνεσης και ο πλήρης εξοπλισμός ασφαλείας, καθιστούν το στυλάτο DS 3 Crossback ακόμα πιο ελκυστικό για όσους αναζητούν  από το αυτοκίνητό τους, δυναμισμό και κομψότητα.

Οι επισκέπτες της έκθεσης «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018» θα μπορούν να πάρουν μια πρώτη γεύση από την κορυφαία άνεση που προσφέρει στους επιβάτες του, το νέο DS 3 Crossback, καθώς η ιδιαίτερη αυτή αρετή του, ξεκινά από τα καθίσματα. Αγκαλιάζουν το σώμα του οδηγού αλλά και του κάθε επιβάτη ξεχωριστά, με την ποιοτική δερμάτινη επένδυσή τους και τον καινοτόμο αφρό υψηλής πυκνότητας, ενώ προσφέρουν λειτουργίες μασάζ, αλλά και ηλεκτρικών ρυθμίσεων.

Η εξαιρετική μόνωση NVH για θόρυβο και κραδασμούς, φροντίζει με τη σειρά της για τα εξαιρετικά υψηλά επίπεδα ακουστικής άνεσης, ενώ χάρη στη νέα πλατφόρμα του νέου DS 3 Crossback, κορυφαία είναι και τα οδηγικά χαρακτηριστικά που κάνουν το νέο μοντέλο να ξεχωρίζει.

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι μηχανικοί της DS Automobiles ένωσαν τις δυνάμεις τους με τη γαλλική εταιρεία FOCAL για να κατασκευάσουν το υψηλής ποιότητας σύστημα ήχου του DS 3 Crossback. Με την υπογραφή Electra® στο σχετικό σύστημα, η συνεργασία DS – Focal είχε ως αποτέλεσμα ένα σύστημα Hi-Fi με 12 τα ηχεία στις ιδανικές θέσεις για την καλύτερη δυνατή ακρόαση, με συνολική απόδοση 515 watts.

Παράλληλα, ένα πλήρες πακέτο των πλέον σύγχρονων εφαρμογών ασφάλειας του οδηγού και των επιβατών, δίνει το παρόν στον εξοπλισμό του νέου DS 3 Crossback. Η αναβαθμισμένη έκδοση του Active Safety Brake που φρενάρει αυτόματα το αυτοκίνητο έχοντας τη δυνατότητα να αναγνωρίσει δίκυκλα και πεζούς, κάνει το επίπεδο της ασφάλειας των μετακινήσεων να είναι το υψηλότερο δυνατό για τα δεδομένα της κατηγορίας. Με εύρος λειτουργίας από τα 5 km/h έως και τα 140 km/h, η κάλυψη και η προστασία είναι πλήρης ανεξαρτήτως συνθηκών.

Το νέο DS 3 Crossback είναι το πρώτο αυτοκίνητο που διαθέτει την τελευταία αναβάθμιση του PureTech βενζινοκινητήρα που αποδίδει 155 ίππους και συνδυάζεται με το EAT8 αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων (με 8 σχέσεις). Παράλληλα, τη γκάμα των κινητήρων του μοντέλου συμπληρώνουν οι εκδόσεις του PureTech των 1,2 λίτρων με απόδοση 100 και 130 ίππων, που είναι σύμφωνοι με τα πρότυπα ρύπων Euro 6.2. Αξίζει να σημειώσουμε πως το PureTech 130 σύνολο έλαβε πρόσφατα το βραβείο “Κινητήρας της Χρονιάς” για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Οι επιλογές diesel περιλαμβάνουν τις δύο εκδόσεις του συνόλου των 1,5 λίτρων BlueHDi με απόδοση 100 και 130 hp.

Στο πολυτελές περίπτερο της DS Automobiles, οι επισκέπτες της Έκθεσης «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018» θα ανακαλύψουν πέρα από το νέο DS 3 Crossback την εντυπωσιακή νέα γκάμα των μοντέλων, με τη ναυαρχίδα DS 7 Crossback να ξεχωρίζει. Το νέο DS 7 Crossback που σηματοδοτεί για την DS Automobiles την έναρξη της νέας εποχής για τη μάρκα, ενσαρκώνει το όραμα για κανοτομία, κορυφαία ποιότητα υλικών και Γαλλική τεχνογνωσία.

Το νέο DS 7 Crossback, με την επιβλητική κομψότητά του, σε συνδυασμό με το πλήθος των υπερσύγχρονων τεχνολογιών και συστημάτων ασφαλείας, εισέρχεται πολύ δυνατά στην ανερχόμενη κατηγορία των SUV, δίνοντας έτσι καινούργια πνοή στην avant – garde και πολυτελή μετακίνηση, κάτι που οι επιβάτες διαπιστώνουν με την πρώτη ματιά.

Τέλος, στο ξεχωριστό περίπτερο της DS Automobiles, δυναμικό παρόν θα δώσει και το DS 3, το εμβληματικό αυτοκίνητο πόλης με απαράμιλλο στυλ.

Η DS Automobiles  φιλοξενείται στο περίπτερο – Stand 24, στην Αυτοκίνηση-EKO 2018.

Προηγούμενο άρθροΜε μεγάλες πρεμιέρες η Skoda στην Αυτοκίνηση-ΕΚΟ 2018
Επόμενο άρθροΜε πλήρη γκάμα η Volkswagen στην Αυτοκίνηση – ΕΚΟ 2018