100 οχήματα ID. Buzz Cargo στην Helion

Η Helion ανανεώνει τον στόλο επαγγελματικών οχημάτων της και τον μετατρέπει σε αμιγώς ηλεκτροκίνητο με 100 οχήματα ID. Buzz Cargo.

Η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα παράδοση οχημάτων ID Buzz Cargo στην ελβετική εταιρεία ηλιακής βιομηχανίας πραγματοποιήθηκε στο Attisholz της Ελβετίας. Η Helion διαχειρίζεται έναν από τους μεγαλύτερους στόλους ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων στην Ελβετία, με 100 αμιγώς ηλεκτρικά βαν της Volkswagen Commercial Vehicles (VWCV).

Η μεγαλύτερη παράδοση ID. Buzz Cargo στον κόσμο πραγματοποιήθηκε κοντά στην πόλη Solothurn της Ελβετίας. Οι «Είμαστε ευτυχείς για την χρήση των ID Buzz Cargo εκ μέρους της Helion και της αυτοπαραγόμενης ηλιακής ενέργειας για την απανθρακοποίηση του στόλου της. Τα οχήματα ID Buzz παρέχουν ασύγκριτη βιώσιμη κινητικότητα. Από κοινού με τους συνεργάτες μας, προάγουμε την ενεργειακή μετάβαση στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων», δήλωσε ο Lars Krause, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Υπεύθυνος πωλήσεων και μάρκετινγκ της VWCV, ο οποίος παρέδωσε τα οχήματα στην Helion, συνοδεία εκπροσώπων της ελβετικής εταιρείας εισαγωγής (AMAG).

«Με την μετατροπή του στόλου επαγγελματικών οχημάτων μας σε ηλεκτροκίνητο, προάγουμε επίσης την ενεργειακή μετάβαση εντός της εταιρείας. Εμείς, οι Ηλιοναύτες, θα αντιμετωπίσουμε τις αντίστοιχες προκλήσεις από κοινού. Από σήμερα, περίπου 100 τεχνικοί μας κυκλοφορούν ηλεκτρικά σε όλη την Ελβετία, ως πρεσβευτές του οράματός μας και της ενεργειακής μετάβασης», αναφέρει ο Noah Heynen, CEO της Helion. Λόγω των μικρών αποστάσεων μεταξύ μητροπολιτικών περιοχών και του πυκνού δικτύου ταχυφόρτισης, τα ηλεκτρικά οχήματα είναι ιδανικά για εταιρικούς στόλους. Τα σύγχρονα οχήματα όπως το ID Buzz Cargo διαθέτουν επίσης μεγάλη αυτονομία – το ID Buzz Cargo διαθέτει αυτονομία 427 χιλιομέτρων WLTP.

Για να διασφαλιστεί η ομαλή καθημερινή λειτουργία, η Helion δημιούργησε προληπτικά ομάδα επιχειρησιακής υποστήριξης, προκειμένου να δοκιμάσει τα οχήματα και να εντοπίσει πιθανές προκλήσεις. Η εταιρεία επένδυσε σε υποδομή φόρτισης σε όλα τα υποκαταστήματά της. Χρηματοδοτήθηκε επίσης η αντίστοιχη υποδομή για όσους Ηλιοναύτες έχουν την δυνατότητα φόρτισης κατ’ οίκον. Με ακτίνα λειτουργίας οχήματος περίπου 100 χιλιομέτρων, το δημόσιο δίκτυο φόρτισης χρησιμοποιείται μόνον σε εξαιρετικές περιπτώσεις –χάρη στην ικανή αυτονομία του ID. Buzz Cargo.

Προηγούμενο άρθροΗ BMW Z4 σε έκδοση Pure Impulse
Επόμενο άρθροΒαν υδρογόνου, η Stellantis Pro One επεκτείνεται