Βραβεία σε εταιρείες ενοικίασης που αντιπροσωπεύει ο Όμιλος Σφακιανάκη

Ο Όμιλος Σφακιανάκη αντιπροσωπεύει τις εταιρείες National Car Rental, Enterprise Rent ACar και Alamo Rent Α Car, που αναδείχθηκαν ως οι τρεις καλύτερες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων.

H National Car Rental, η Enterprise Rent ACar και η Alamo Rent Α Car, που ανήκουν στην Enterprise Holdings Ltd, τη μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης οχημάτων, που εκπροσωπεί αποκλειστικά ο Όμιλος Σφακιανάκη στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, διακρίθηκαν για την αποτελεσματικότητά τους σε κάθε επίπεδο λειτουργίας τους.

Αποτελεί σημαντική διάκριση, η ανάδειξη των National Car Rental, Enterprise Rent -A- Car και Alamo Rent A Car στους τρεις κορυφαίους παρόχους ενοικίασης αυτοκινήτων αντίστοιχα, όπως προκύπτει από τα ετήσια Word’s Best Awards του Travel + Leisure, σε αναγνώριση της δέσμευσης του οργανισμού για εξαιρετική ποιότητα και αξία των παρεχόμενων υπηρεσιών

Μέσα από τον θεσμό Worlds Best Awards οι αναγνώστες του Travel+Leisure, βραβεύουν προορισμούς και εταιρείες που αποτελούν παράδειγμα αριστείας στον ταξιδιωτικό κλάδο.

Οι καλύτερες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, σύμφωνα με τους αναγνώστες του αναγνωρισμένου «Travel + Leisure», κάνουν τη διαδικασία εύκολη, γρήγορη και χωρίς εμπόδια.

Οι συμμετέχοντες βαθμολόγησαν τις εταιρείες ενοικίασης οχημάτων στις εξής κατηγορίες: εύρος επιλογής οχήματος, διαθεσιμότητα οχήματος, τοποθεσία ενοικίασης, επίπεδο εξυπηρέτησης και αξία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Enterprise Rent -A- Car είναι τιμώμενη εταιρεία στο ‘Hall of Fame’ των World’s Best Awards, καθώς βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις καλύτερες εταιρείες ενοικίασης οχημάτων για τουλάχιστον 10 συνεχόμενα χρόνια.

Αυτό το βραβείο έρχεται να προστεθεί στην αναγνώριση της National Car Rental και της Enterprise Rent A Car ως κορυφαίων παρόχων ενοικίασης οχημάτων, που πραγματοποιήθηκε από την ετήσια Έρευνα Ενοικίασης Αυτοκινήτων και Επίγειων Μεταφορών του Business Travel News, όπου η National Car Rental διατηρεί την πρώτη θέση.

Προηγούμενο άρθροTo νέο Peugeot 408 fastback εκτίθεται στο Louvre-Lens
Επόμενο άρθρο8 Αυγούστου, η διεθνής ημέρα του Mazda RX-8