Για ακόμα μια χρονιά η Lexus Κηφισίας βραβεύεται ως Best retailer in Europe, διάκριση που μοιράστηκε με έλλα 16 καταστήματα λιανικής πώλησης Lexus στα βραβεία Kiwami 2024.

Με μια σημαντική επιτυχία για την Lexus στην Ελλάδα ξεκινάει το 2024, κερδίζοντας για μία ακόμα φορά τη διάκριση Kiwami Award ως κορυφαίος λιανοπωλητής του δικτύου σε όλη την Ευρώπη. Η διάκριση αυτή αποτελεί αναγνώριση της υψηλής ποιότητας και της άριστης εξυπηρέτησης που προσφέρει η Lexus, ενώ αποτυπώνει τη δέσμευσή της στην αρχαία ιαπωνική φιλοσοφία της φιλοξενίας, γνωστή ως “Omotenashi”.

Τα Βραβεία Kiwami, που σημαίνουν “Εξαιρετική Αριστεία”, δημιουργήθηκαν πριν από οκτώ χρόνια και είναι μια εσωτερική πρωτοβουλία που έχει τις ρίζες της στην έννοια του Omotenashi, της αρχαίας ιαπωνικής φιλοσοφίας της φιλοξενίας, η οποία επικεντρώνεται στη μεταχείριση κάθε πελάτη σαν να ήταν φιλοξενούμενος στο σπίτι μας. Η φιλοσοφία αυτή καθορίζει όλες τις πτυχές της μάρκας Lexus και αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο ήδη από την ίδρυσή της το 1989. Η Lexus θέτει διαχρονικά  ως στόχο την επίτευξη υψηλών προτύπων Omotenashi σε όλους τους τομείς της επιχείρησης κι αποτελεί πρότυπο για τους πωλητές λιανικής οι οποίοι επιδιώκουν να προσφέρουν στους επισκέπτες των καταστημάτων τους μια μοναδική εμπειρία αγοράς. H ίδια φιλοσοφία αντικατοπτρίζεται και στα αυτοκίνητα της Lexus, όπου κάθε λεπτομέρεια σχεδιάζεται με γνώμονα την άνεση και την ευχρηστία του πελάτη.

Στο πλαίσιο των βραβείων, αναδείχθηκαν τα κορυφαία 17 λιανικά καταστήματα από συνολικά 341 του ευρωπαϊκού δικτύου της Lexus για το 2024, με γνώμονα την πολυτελή προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που προσφέρουν, τόσο στις πωλήσεις όσο και στις aftersales υπηρεσίες.

Η αξιολόγηση της επιχειρηματικής απόδοσης των καταστημάτων περιλάμβανε έρευνα και επισκέψεις από «μυστικούς» αγοραστές, οι οποίοι διερεύνησαν την εμπειρία του πελάτη σε όλα τα βήματα της διαδικασίας της αγοράς ενός αυτοκινήτου Lexus. Τα στοιχεία αυτά προστέθηκαν σε άλλες παραμέτρους όπως ευγένεια, αμεσότητα και σχολαστικότητα απόκρισης, ποιότητα εγκαταστάσεων και παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η σχετική ανακοίνωση της ελληνικής εταιρείας αναφέρει πως “η Lexus Κηφισίας είναι υπερήφανη που λαμβάνει γι’ ακόμη μια φορά αυτή την αξιοσημείωτη διάκριση και δεσμεύεται να συνεχίσει να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες της, συνδυάζοντας την κορυφαία τεχνολογία της μάρκας με την απόλυτη φροντίδα και φιλοξενία”.

Προηγούμενο άρθροΣτρατηγική συνεργασία Nissan – Honda στα EV
Επόμενο άρθροiF Design Awards: βράβευση της Hyundai για 10η φορά