Η εταιρεία διαχείρισης στόλων OviDrive συμπλήρωσε έναν σημαντικό επενδυτικό γύρο που θα ενισχύσει την παγκόσμια παρουσία της: η συνεργασία με τη Shell Fleet Solutions επανεπιβεβαιώνεται και οι νέοι επενδυτές, Fleet Operations και Groupe Faubourg, δημιουργούν στρατηγική συμμαχία με την προσθήκη της TraXall.

Η TraXall δραστηριοποιείται σε 37 χώρες. Η συνεργασία θα επιτρέψει στην OviDrive να αξιοποιήσει το παγκόσμιο δίκτυο και την τεχνογνωσία της TraXall, προσφέροντας στους πελάτες ευρύτερη γκάμα λύσεων προς βελτιστοποίηση των στόλων τους. Οι εταιρείες θα συνδυάσουν την εμπειρία τους και θα προσφέρουν καινοτόμες υπηρεσίες διαχείρισης στόλων με δυνατότητα μείωσης του κόστους, βελτίωσης της αποτελεσματικότητας και εξασφάλισης της βιωσιμότητα των δραστηριοτήτων τους.

Ο Matthijs Honing, CEO της OviDrive: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτό το ταξίδι με την TraXall International και συνεχίζουμε την ισχυρή συνεργασία μας με την Shell Fleet Solutions. Αυτές οι συνεργασίες θα μας επιτρέψουν να προσφέρουμε ακόμη μεγαλύτερη αξία στους πελάτες μας, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης στόλου που οδηγούν σε αποτελεσματικότητα, μείωση του κόστους και συνεισφορά σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον».

Επεκτείνοντας τη συνεργασία της με τη Shell Fleet Solutions, η OviDrive επιδιώκει την περαιτέρω βελτίωση της πρόσβασης των πελατών της σε λύσεις διαχείρισης καυσίμων, συντήρησης και τηλεματικής. Η OviDrive και η Shell Fleet Solutions θα συνεχίσουν από κοινού να παρέχουν την δυνατότητα εξορθολογισμού των λειτουργιών των στόλων, μείωσης των εκπομπών και επίτευξης των στόχων βιωσιμότητας.

Ο Ross Jackson, CEO της TraXall International, δήλωσε: “Στην TraXall είμαστε ευτυχείς για την συνεργασία μας με την OviDrive για επέκταση των καινοτόμων λύσεων διαχείρισης στόλου. Πρόκειται για εξαιρετική δραστηριότητα ενοποίησης και ανάλυσης παγκόσμιων δεδομένων στόλου και, ως εκ τούτου, διαθέτει τεράστιες δυνατότητες για επιχειρήσεις με αυξανόμενες απαιτήσεις ουσιαστικών λύσεων δεδομένων ακριβείας. Δεν αμφιβάλλω πως η συνδυασμένη τεχνογνωσία και η παγκόσμια εμβέλειά μας θα παρέχουν στους υπεύθυνους στόλων εξαιρετική υποστήριξη και τεχνολογία βελτιστοποίησης των λειτουργιών τους και επίτευξης των στόχων τους.”

Ο Giorgio Delpiano της Shell Fleet Solutions, δήλωσε: “Στην Fleet Solutions επιδιώκουμε την αξιοποίηση λύσεων διαχείρισης στόλου παγκόσμιου επιπέδου για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να μειώσουν τον περιβαλλοντικό τους αντίκτυπο και να βελτιώσουν την λειτουργική τους απόδοση. Ως εκ τούτου, είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την συνεχιζόμενη συνεργασία μας με την OviDrive και την προσχώρηση της Traxall στους μετόχους, προς υποστήριξη περαιτέρω ανάπτυξης».

Φωτογραφία: OviDrive

Προηγούμενο άρθροHellenic Fast Charging Services, από nrg και HOCHTIEF
Επόμενο άρθροΈναρξη προ-παραγγελιών του ID.7 στην Ελλάδα