Η Toyota θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην φετινή IAA Transportation Hannover με περίπτερο 700 μ2 και θα παρουσιάσει την πλήρη επαγγελματική γκάμα της.

  • Η γκάμα περιλαμβάνει το πρώτο PROACE MAX, το νέο PROACE, το νέο PROACE CITY και το νέο Hilux Hybrid 48V
  • Οχήματα με νέα συστήματα κίνησης BEV και αποδοτικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης
  • Λύσεις υδρογόνου της Toyota για τον κλάδο των μεταφορών

Με το λανσάρισμα του PROACE MAX, η Toyota εισέρχεται για πρώτη φορά στην κατηγορία των μεγάλων επαγγελματικών βαν στην Ευρώπη.

Έχοντας ήδη αποδείξει την ανταγωνιστικότητά της στην αγορά μικρών και μεσαίων βαν τα τελευταία χρόνια, η Toyota είναι πλέον παρούσα σε όλες τις σημαντικές κατηγορίες LCV.

Η εταιρεία διαθέτει το νέο PROACE MAX σε ηλεκτρική έκδοση μπαταρίας, καλύπτοντας όλες τις πιθανές ανάγκες με πλήθος επιλογών. Μεταξύ άλλων, διατίθενται εργοστασιακές εκδόσεις dropside, αμαξωμάτων και ανατρεπόμενων. Μπορούν να γίνουν επιπλέον ειδικές προσαρμογές από πιστοποιημένους μετατροπείς.

Η Toyota λανάρισε επίσης φέτος το ανανεωμένο, μεσαίου μεγέθους βαν PROACE, το συμπαγές PROACE CITY και τις αντίστοιχες εκδόσεις των επιβατικών αυτοκινήτων VERSO, με νέα εντυπωσιακή σχεδίαση.

Επιπλέον, το θρυλικό pick-up Hilux θα εξοπλιστεί για πρώτη φορά με υβριδικό σύστημα 48V, που παρέχει αποδοτικότητα και βελτιωμένες οδηγικές επιδόσεις στην πόλη και εκτός δρόμου.

Η KINTO Mobility, η Toyota Financial Services και η Toyota Insurance Services συμπληρώνουν την προσφορά Toyota Professional και θα παρουσιάσουν επίσης τις υπηρεσίες τους στο περίπτερο της Toyota.

Τμήμα του περιπτέρου της Toyota θα παρουσιάζει τις λύσεις κινητικότητας υδρογόνου της Toyota, συμπεριλαμβανομένου του προτύπου Fuel Cell Hilux και συστημάτων κυψελών καυσίμου που μπορούν να παρέχονται σε άλλους κατασκευαστές για ενσωμάτωση σε φορτηγά, λεωφορεία ή άλλα μέσα μεταφοράς.

Η συνέντευξη τύπου της Toyota έχει προγραμματιστεί για τις 16 Σεπτεμβρίου, στις 10:20 π.μ. Στις 17 Σεπτεμβρίου, στις 2:30 μ.μ., η Toyota θα συμμετάσχει στις ομιλίες IAA Commercial Vehicle, στην Αίθουσα 12 του Συνεδριακού Κέντρου, για εναλλακτικά συστήματα κίνησης επαγγελματικών οχημάτων.

Η IAA Transportation 2024 διεξάγεται από τις 17 έως τις 22 Σεπτεμβρίου στη Deutsche Messe του Ανόβερου.

Προηγούμενο άρθροΗ ανάλυση της Jato Dynamics για τις πωλήσεις
Επόμενο άρθροΗ Volvo αυξάνει τη χρήση χάλυβα χαμηλών εκπομπών CO2