Το νέο ηλεκτρικό SUV της Toyota, bZ4X, είναι έτοιμο για την ευρωπαϊκή αγορά. Έξυπνη κατασκευή, με ωραίο χώρο καμπίνας, εξαιρετική απόδοση στο δρόμο και κορυφαίες δυνατότητες κατηγορίας AWD.

Διαθέτοντας ειδική νέα πλατφόρμα ηλεκτρικού οχήματος μπαταρίας, με την φιλοσοφία eTNGA, αποτελεί το πρώτο της σειράς νέων μοντέλων bZ (Beyond Zero). Διαθέτει κομψό σχεδιασμό, μεγάλους χώρους και αυθεντικές επιδόσεις SUV. Σηματοδοτεί την εφαρμογή του νέου συστήματος τετρακίνησης μεμονωμένων ηλεκτροκινητήρων εμπρόσθιου και οπίσθιου άξονα, με εξαιρετικές δυνατότητες.

Χάρη στους αποδοτικούς κινητήρες και τη διαχείριση της ενέργειας, τα επίσημα, πιστοποιημένα στοιχεία WLTP αναφέρουν πως το προσθιοκίνητο μοντέλο καλύπτει έως και 516 χλμ με πλήρως φορτισμένη μπαταρία, με απόδοση 14,3 kWh/100 χλμ ή 7,0 χλμ/kWh. Για το τετρακίνητο bZ4X, η επίσημη αυτονομία καλύπτει έως και 470 χλμ με απόδοση 15,8 kWh/100 χλμ ή 6,3 χλμ/kWh.

Η απόδοση αυτή επιτυγχάνεται με την μπαταρία 71,4 kWh του bZ4X, που αναπτύχθηκε χάρη στην 25ετή τεχνογνωσία της Toyota στην τεχνολογία ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Η ποιότητα της μπαταρίας υποστηρίζεται από προαιρετικό πρόγραμμα επέκτασης φροντίδας, με 10ετή εγγύηση χωρητικότητας μπαταρίας στο 70% ή 1.000.000 χλμ.

Οι παραδόσεις στις πρώτες αγορές θα γίνουν το καλοκαίρι. Παρέχονται διάφορες προσφορές αγοράς και ενοικίασης, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου all-inclusive προγράμματος leasing, που περιλαμβάνει συντήρηση, παροχή επιτοίχιου φορτιστή (wallbox) και πρόσβαση σε συνδεδεμένες υπηρεσίες.

Προηγούμενο άρθροΟ πόλεμος ανεβάζει τις τιμές στην Ανατ. Ευρώπη
Επόμενο άρθροTo νέο Scudo με βάση τις ανάγκες των επαγγελματιών