To Nissan Primastar City Surfer είναι ένα camper van για την αγορά της Ισπανίας, προϊόν συνεργασίας της Nissan με τον φημισμένο κατασκευαστή campers Ηurley.

Εμπνευσμένο από τους πρωτοπόρους surfers, το  Nissan Primastar City Surfer, είναι ένα αυτοκίνητο σχεδιασμένο για όσους αναζητούν το τέλειο κύμα. Βασισμένο στο επαγγελματικό όχημα Primastar της Nissan, το Primastar City Surfer είναι εφοδιασμένο με ειδικό χώρο αποθήκευσης για τη μεταφορά των  ιστιοσανίδων,  των στολών και των αξεσουάρ του surfing, με εργονομικά συρτάρια που έχουν όλα τα απαραίτητα σύνεργα για τη διαβίωση στην παραλία, καθώς και με ένα φορητό ντους.

Η Nissan κάνει ένα νέο βήμα στη στρατηγική της για τα Ελαφρά Επαγγελματικά Οχήματα (LCV),  αποκαλύπτοντας την ανανεωμένη γκάμα all-star , με τα Interstar, Primastar και το  ολοκαίνουργιο Townstar. Σε αυτό το πλαίσιο, το Primastar με πιο εντυπωσιακή εμφάνιση και αίσθηση, διαθέτει πλέον μεγαλύτερη ισχύ με μια σειρά κινητήριων συνόλων, συμβατών με Euro 6d. Αυτό διασφαλίζει ότι οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με κινητήρια σύνολα χαμηλών εκπομπών ρύπων, διαθέσιμα τόσο με χειροκίνητο όσο και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Επίσης, όπως και στην περίπτωση του Primastar City Surfer, το σημαντικά αναβαθμισμένο Primastar επωφελείται από τα νέα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης (ADAS) για βελτιωμένη άνεση και ασφάλεια, με χαρακτηριστικά όπως Blind Spot Warning, Lane Departure Warning, Traffic Sign Recognition, Adaptive Cruise Control και Intelligent Emergency Braking.

Επιβεβαιώνοντας τη  δέσμευση της Nissan για ποιότητα και αξιοπιστία, κάθε μοντέλο της ανανεωμένης γκάμας επαγγελματικών οχημάτων all-star,  θα συνοδεύεται από την  κορυφαία πανευρωπαϊκή 5ετή εγγύηση.

Προηγούμενο άρθροΕλλάδα – Κύπρος: πρώτες σε θανάτους νέων μοτοσικλετιστών
Επόμενο άρθροCAVE: Το εικονικά πραγματικό design του Dacia Jogger